Från och med du

 2011-10-14    22:28:23   av:Linn - This is my moment
Åååh härliga Fredag!
Trots att jag inte arbetar och trots att jag ständigt ät hemma så måste jag ändå gilla Fredagarna. Alla i familjen är hemma, man slappnar av på ett annat sätt, kollar på en shysst rulle och myser tillsammans.

Dagen började segt med lite städning i rummet och sådär, skönt när det är gjort iallafall. Sen kom syrran hem och vi drog till Skogås vårdcentral. Tess skulle nämligen operera sitt nageltrång på ena stortån, men när vi väl var där så vågade hon inte. Hon vägrade helt enkelt. Men vad ska man göra?
Dock måste jag ge en stor fet diss till läkarna vi träffade, för när Tess inte ville blev dem båda extremt sura och kastade av sig sina handskar och sin spruta, gav oss en sur blick och släckte lampan innan dem drog. Då satt vi fortfarande kvar i rummet?! När väl Tessans panik lagt sig så brast hon ut i gråt, så vi satt där i det mörka rummet ett tag innan vi drog. Men vilken jävla stil? Inget "Hejdå" eller något liknande, usch vi jäkla typer.
Vi mötte iallafall upp pappa efteråt och drog till Farsta. Farsan lämnade tillbaka en tröja, sedan blev det lite slötittande. Mamma kom från jobbet och vi bestämde att käka ute. Gick på ett extremt mysigt ställe, aldrig ätit där innan. Käkade en sjukt jävla god Filé Oscar med sparris, rödvinssås och kräftstjärtar. Gaaah, mumsigt! :D

Kvällen har spenderats med idol, glass med varma hallon och en del Dödligt vapen!
Ha en fortsatt trevlig Fredag! ;)
 Pretty Random Jewellery

Gå gärna in och tävla om detta moderna kors halsband hos PRJ: http://prettyrandoms.blogg.se/2011/october/tavling.html



Ha en trevlig helg!

 2011-10-15    15:33:29     URL: http://prettyrandoms.blogg.se/
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!