Alla hjärtans-dag

 2012-02-15    00:10:44   av:Linn - This is my moment
Alla ♥:ans-dag idag dårå!
Vaknade ganska sent, trots att jag somnat tidigt igår kväll. Vaknade upp med en fruktansvärd huvudvärk, men det har nog med att göra att jag slutat med Cola och Redbull. Abstinensen börjar vakna helt enkelt, men jag ska inte ge efter! Tog en liten promenad under dagen, handlade lite, mötte syrran, bakade muffins och slappade lite. När päronen kommit hem lagade jag middag, köttfärssås med spagetti! Onomnomnom. Tanken var att det skulle vara lite Lady & Lufsen inspirerat ;) Haha, tönt man är.

Mamma överraskade oss alla när hon kom hem med 3 stycken långa, röda rosor. En till mig, pappa och syrran. Sen hade hon köpt några trisslotter, finafina mamma! Pappa, den oromantiska jävlen han är.. Han hade glömt bort alla hjärtans dag, och därmed inte köpt en blomma till mamma. Hur kan man glömma?! :(
Jag kompenserade lite med mina hjärt-muffins, haha. Annars har vi inte "firat" dagen så mycket, hade tänkt köpa gelehjärtan, men det var dömt att misslyckas - slutsålt överrallt! Galet. Och blomsterbutiken i centrum? Ojojojoj, kö för att komma in!?

Senare under kvällen så övningskörde jag med mamma, tummen upp!
/ Linn ♥
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!