Just nu

 2012-01-31    19:17:12   av:Linn - This is my moment

Precis smaskat i mig en hemgjord semla, gaaalet gött! :D Toppen/locket är ju absolut godast, eller är det bara jag som tycker så? Hehe

Inte gjort mycket idag, trots att jag hade skrivit upp en lista med saker jag skulle göra.. Men det är inte så lätt när man vaknar upp med världens jäkla huvudvärk. Stackarsstackars mig.. :P Jag och syrran tog oss iallafall till Farsta. Satt och snackade lite innan vi snackade Jesper på Coop där Tessan ska ha praktik i 3 veckor, verkar bli bra iallafall!

Om sisodär en halvtimme ska vi i familjen kolla på "Mot alla odds" - grymt bra program! Kolla ni också, går på SVT1 klockan 20.00 :)

/ Linn ❤

+

 2012-01-31    12:41:00   av:Linn - This is my moment

Right now

 2012-01-30    14:35:14   av:Linn - This is my moment

Ut på promenad i det underbara vädret! :)

Natthumor

 2012-01-30    02:28:04   av:Linn - This is my moment




2012-01-29

 2012-01-29    23:47:00   av:Linn - This is my moment

  


Idag blev det till att övningsköra för min del! Jag har inte kört på ganska länge nu, så det var dags helt enkelt. Men det gick riktigt bra ändå :) Körde förbi Länna, Bandhagen, Högdalen, Hökarängen och sluterligen ut en liten bit på motorvägen. Första gången jag kört på motorvägen, var jätteläskigt men jag höll mig i skinnet!

Annars har dagen bara dragit förbi.. Handlade med päronen, var ute på en promenad och har tagit en varm dusch då mina ben praktiskt taget var frusna rakt igenom efter promenaden. Var säkert inte mer än -6 grader men det var otroligt rått ute. Sen har jag bara slappat framför tv:n och datorn. Kollade nyss klart på senaste avsnittet av Jersey Shore, älskar verkligen det programet! Skulle vara en dröm att träffa hela det gänget! ♥

I morgon är det en ny vecka, med nya planer och nya mål.
Ser fram emot det! :D

/ Linn ♥

2012-01-28

 2012-01-29    02:35:26   av:Linn - This is my moment
Vilken dag!
Vaknade galet trött och fly förbannad i morse. Fick knappt en blund under natten då min inkompetenta granne bestämde sig för att ha sex med sin tjej, och visst.. Man ska kunna ha ett privatliv. Men att hans tjej bara MÅSTE stöna och skrika som en stucken gris är inte riktigt okej. Det dunkade i väggen och de båda skrek.. Jag vet inte riktigt hur länge, men det var ett bra tag kan jag lova!
Det kan vara min granne som jävlas, det har han gjort förut. Jag har dunkat i väggen, mamma har snackat med honom osv. - men han bryr sig inte. Så det skulle inte vara direkt förvånande om han & hans brud lät högre än vanligt med flit. För jag menar.. Vem skriker högt?

... Men iallafall!
I morse grattade vi pappa som idag fyllde 59 bast, men vi glömde helt bort att gå ner med ljus och sjunga. Så han låg där nere och väntade på oss, medan vi trodde att han sov ovanligt länge bara. Kände mig så fruktansvärt elak :( Stackarsstackars pappa!! Men förhoppningsvis har han förlåtit oss ♥
När alla var påklädda & fixade drog vi till Ica Maxi & handlade mumsig tårta och semlor. Onomnom!! Sedan for vi vidare mot mormor och morfar som fixat i ordning födelsedagsmiddag bestående av kalvstek, potatis, varma grönsaker och sås. Grymt gott! Mormor hade även fixat vaniljpannacotta med jordgubbssås ♥ Efter att ha smaskat i sig allt det, ja då var det dags för tårta! Phu, gått upp 5 kilo idag? :P Mätt för ett år.

Mitt i allting ringde My & Bella. De var ute med bilen och undrade om jag ville med. Jag som vanligtvis brukar säga nej, tog tjuren mellan hornen och beslutade mig för att sluta vara så tråkig. Så jag joinade. Blev vääldigt mycket bilkörande ikväll kan jag lova, och jag kom hem för omkring en halvtimme sedan. Åkte till Nynäshamn, till Arninge, till Globen, till Länna, till donken vid Skogskyrkogården & slutligen hem. Har åkt riktigt jävla snabbt också, och vid ett par tillfällen trodde jag att jag skulle kissa på mig haha! Men det var en skojig kväll iallafall! :)

Nej, nu ska jag bannemig sova!
/ Linn ♥

Indian inspo and feathers in the sunshine

 2012-01-27    09:49:00   av:Linn - This is my moment







Pics from Spellandgypsy
- Måste bara säga att den här kvinnan och dessa bilder.. är bland det vackraste jag sett på länge!! ♥

2012-01-26

 2012-01-26    23:01:00   av:Linn - This is my moment
Toooorsdag idag, vart tog veckan vägen liksom? Scwoosh förbi bara.
Mamma var hemma idag, och hon var i full fart redan från början. Vaknade av att hon städade hela huset.. Så från att ligga nerbäddad i min varma säng till att stå och bädda den gick ganska fort. Inom loppet av att jag fixat mitt rum så hade hon fixat alla tre våningar, jäkla powerbabe morsan är! ;)
Vi åkte därefter till Torvalla och hämtade syrran, sen bar det av till Willys där vi storhandlade. Och då menar jag verkligen STORhandlade. Tror nog att vi kom ut med 14 påsar. Helt galet! Men nu är iallafall frysen så full den kan bli, så hungriga finns det ingen risk att vi blir inom en snar framtid, haha.

Kvällen spenderades framför tv:n i princip.. Tråk. Ville ut på en promenad i snön, men klockan var ganska mycket och päronen ville sova. Så det var bara att stanna inne med en krypande känsla i kroppen.. Kollade iallafall på Im Legend & mitt älskade Jersey Shore

Och imorgon ska man träffa finaste Mikaela!! :D
Vet inte riktigt vad vi ska göra, hade planer på att baka. Onomnom! Helt galet att senaste gången man såg henne var i somras.. Tiden går alldeles för snabbt.. Men nu är vi på g igen!



Gulliga Mikaela! ♥

Taylor and Robert goes plasticfantastic

 2012-01-26    19:54:31   av:Linn - This is my moment


Men hallå!?
Såg att dem gjort en vaxdocka av Taylor Lautner ganska så nyligen. Och det första jag tänke var bara: Varför har dem gjort en till Robert-docka?! Sen kollade jag lite närmare, för att sen upptäcka att det var en Taylor-docka.. Det måste seriöst vara samma person som gjort de båda dockorna, för personligen tycker jag att de ser ut som tvillingar... Och dem är ju egentligen inte speciellt lika i verkligheten.

Bara jag som ser likheten? :O

Tatueringar

 2012-01-26    13:35:00   av:Linn - This is my moment


HELT GALET FINA TATUERINGAR! ♥


Tatueringsfeber helt plötsligt!
Kollade runt lite på olika typer utav tatueringar.. och blir både sugen och avskrämd på samma gång. Jag antar att jag har blandade känslor kring det hela. Nu menar jag inte att jag inte tycker att det är snyggt på andra, jag älskar tatuerade människor. Men ibland känns det som att folk bara gör det för att. Att man bara gör det för att bevisa för andra att man kan, att man vill ha något att visa liksom. Och om jag ska skaffa en tatuering, så ska den ha en mening/tanke bakom. Jag ska inte markera min hud med bläck för att bevisa något, för att få uppmärksamhet. Det är ena anledningen till varför jag velar fram och tillbaka kring att tatuera mig..

Jag vill ha ett motiv som betyder något för mig. Jag vill inte bara göra en fjäril i svanken för att vara snygg.. (Inte för att det skulle vara så snyggt kanske, inte på mig iallafall!) Min första tanke var att göra en liten blomranka, med både knoppar och färdigväxta blommor. Den skulle stå för min resa och min relation med familj och vänner. Dem öppna blommorna skulle stå för mina nuvarande vänner och för min familj, dem står i full blom just nu! Knopparna skulle stå för de kommande människorna jag kommer att möta, och de vissnande blommorna skulle stå för människor som idag kanske inte finns kvar på jordens yta eller för dem jag inte längre har kvar som t.ex vän..

Jag har fler ideér. Bl.a inspiration från bilderna. Men det är för rörigt i mitt huvud för att kunna välja..
Mitt andra dilemma är - vart ska jag placera den? Jag skulle helst vilja ha en tatuering jag själv kan se. Men jag vill inte ha på höften, magen, handleden eller på bröstkorgen. Då återstår armarna. Men personligen tycker jag att jag har för tjocka armar för att det ska kunna se bra ut.. Suck. Skulle kunna tänka mig skulderbladet dock.. Eller mitt emellan skulderbladen..

Äsch, får fundera ett tag till tror jag! ;)
/ Linn ♥

+

 2012-01-26    10:35:00   av:Linn - This is my moment

Du ger mig bra vibrationer

 2012-01-26    00:38:47   av:Linn - This is my moment

Mår för en gångs skull ganska bra!!



Efter ett ex antal dagar på botten så börjar jag sakta ta mig ur dvalan. Fågel Fenix reser sig ur askan så småning om helt enkelt! ;) Jag vet inte varför jag börjar må bättre, men det känns liksom lättare med vissa saker och ting.. Har pratat ut litegrann, men fortfarande inte helt och hållet.
Måste bara säga tack till mina fina vänner och min familj som finns där för mig. Ni betyder mer än vad ni tror. Jag kanske inte alltid hör av mig, men vetskapen av att ni finns där.. det är priceless. Att jag dessutom träffat några väner nu under veckan samt under förra veckan har hjälpt otroligt!! Träffade fina Madde, Niklas och Lisa. Och nu på fredag så ska jag träffa Mikaela! :D ♥ Puss på nosen!

Nog pratat om det...
Dagen har inte varit så jätte produktiv kanske.. Men jag kom iallafall ut. Åkte till Farsta idag igen. Tredje dagen på raken nu eller? Snackade med lillasyrran, skönt som tusan. Tanken var att jag skulle köpa en svart Promarker, men vad kom jag hem med? Allt förutom den svarta pennan! Suck!!! :( Kanske blir en fjärde Farsta-dag i morgon, eller? ;) Haha!

Nu ska jag bläddra igenom de två tidiningar jag köpt idag - Veckorevyn & SOLO! ♥ Sen ska jag bara långsamt låta sömnen nocka mig i skallen så att man kanske kan sova några timmar också! God natt!!

/ Linn

Ännu en lista

 2012-01-25    12:32:00   av:Linn - This is my moment

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Hmm, 10 år sedan.. Då var man en skitunge på 9 bast. Vad gjorde man då? Antagligen var jag fullt upp med att vara ute & leka med gårdsbarnen, leka med mina barbiedockor, rita som en liten sate samt gå till skolan med en ständig klump i magen.. (Long story) Sen var man en liten hästnörd som varje vecka pussade på favoritponnyn Servus på ridskolan!

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Jag gick sista året på Berga! Jag och mina vänner jobbade på med läxor & grupparbeten. Sen så började man göra sig redo för att börja med travlicensen! ♥ Antagligen hade jag en hel drös med skolrester som kändes större för varje dag som närmade sig studenten ;)

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Ojojoj.. Jag gillar ju typ ALLT! Haha. Okey, kanske inte allt.. Men om jag ska välja fem stycken så måste det nog bli: gelehallon, zoo-apor, choklad, sourcreme&onion chips och BILAR!
ONOMNOMNOM!!

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Oftast brukar det vara jag som sjunger rätt, men att orden ändrats i låten!?? Förstår mig verkligen inte på det där fenomenet.. Ha! Nää, jag vet inte riktigt. Men "Kent - Socker" kan jag hela texten på. Den betydde mycket förut..

5) SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Oj. Ehm. Hmm. Jag hade nog först tagit en lång semester med familjen! Dra iväg till Thailand och leva loppan! Sen skulle jag ta med alla vänner på en resa när jag väl kommit hem från familjesemstern, hehe! Jag skulle köpa en bil till mig själv, och en ny till mamma. Skänka bort till olika organisationer. Ge min mormor och morfar pengar till ordentlig sjukvård. Ge mig själv en makeover med topnotch frisörer & annat smått och gott. Ge mamma en spa-weekend. Ta körkort, köpa alla promarkers & triamarkers som finns. Köpa en lägenhet, inreda den precis som jag vill ha den! Bjuda alla vänner på en barrunda! ;) .. och mycket mycket mer!

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Äter fel, rör på mig för lite, skjuter upp saker, är tidsoptimist och kan aldrig hålla en blomma vid liv.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Rita/måla, umgås med mina favoritmänniskor, hålla på med hästar, gå på bio & spendera sommardagarna vid vattnet i solskenet! ♥

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
- String, fisknätsstrumpbyxor, utsvängda jeans alá 60talet, helkroppsstrumpa & polotröjor.
- 5 saker jag aldrig skulle köpa.. Hmm. Pass!

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Min finaste Barbiedocka, mina leksakshästar, min käpphäst, mina smurffigurer & tillhörande svamphus!

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN
De av mina få läsare som känner att de orkar skriva ihop en lista, glöm inte skriva bland kommentarerna här om du också gör listan så jag kan läsa! :D

In progress

 2012-01-25    02:42:54   av:Linn - This is my moment


Satt och ritade nu ikväll.. igen.
Suck, varför ska alltid inspirationen och lusten komma när man ska sova?
Aja, detta ska föreställa en vän till mig.. Men det liknar inte alls! :( Ska dock fortsätta med den och se hur slutresultatet blir. Håret är randigt för att jag inte har en svart promarker, det ska nämligen vara svarta och bruna skiftningar i håret. Kanske kan ta en promenad till Farsta i morgon och köpa en, skulle vara nice att fortsätta med den! Dock är håret absolut svårast för mig att rita.. Fml.

/ Linn ♥

Calling people names

 2012-01-24    23:51:26   av:Linn - This is my moment
Vilket underbart väder vi har haft idag!!
Min saknade sol tittade ju fram där vid 12-tiden, ååh va mysigt det var! Jag ställde mig och solade dem minuterna den var framme, och bara slukade i mig all D-vitamin jag kunde. Så otroligt skönt, solsolsol!! ♥ Dagen spenderades hemma under dagen, blev lite städning i rummet.. Vilket uppenbarligen behövdes, hehe. Hatar att städa, men det är grymt skönt när det är gjort!

När lillasyster kom hem så drog vi till Farsta tillsammans. Där satte vi oss och tog en fika. Satt där i säkert 1,5 timme och bara snackade, underbart! Vi pratade bland annat om några i Tessans skola som blivit "varnade" då dem sextrakasserat en utav Tessans vänner.. En utav dem killarna spårade ur totalt efter mötet och hade slagit/sparkat i ett skåp samtidigt som han skrikigt ut "Jag har fan inte trakasserat någon, jag har förfan bara sagt hora.. nån gång." (?!)
Viken jävla grej?! Är inte hora ett skällsord? Vart går i såfall gränsen? Personligen tycker jag gränsen är nådd redan vid första gången någon säger något refererat till sex, om personen tar illa upp och om mobbaren menar det han säger. Säger man "Shit vad bögig du är, haha" - kan det kanske vara okej, om peronen inte tar illa upp. Står man därimot och skriker "JÄVLA BÖG!" på fullt allvar så har det kommit till en ny nivå. Om man hela tiden säger något på skämt, och personen i fråga inte tar det på allvar.. Är det fortfarande okej?
Om nu hora inte skulle vara ett skällsord.. Är bög okej? Är fitta okej? Är kuksugare okej? 
Skulle personen som kallat en tjej hora tycka det vore så jäkla kul att själv bli kallad kuksugare?
Antagligen inte.

Usch, nej. Nu ska jag inte skriva mer känner jag.
Kommer förmodligen bara brusa upp mig och bli galen.

/ Linn ♥

True story

 2012-01-24    13:48:52   av:Linn - This is my moment

+

 2012-01-24    11:40:00   av:Linn - This is my moment

Lyckorus & förväntan

 2012-01-24    09:52:00   av:Linn - This is my moment



Bara jag som får ett sådant lyckorus när jag ser den här videon?
Så jäkla gulligt!! Sitter typ och ler som ett miffo genom hela videon, aaaw! ♥

Sofias änglar

 2012-01-24    01:40:57   av:Linn - This is my moment

Sitter och kollar på reprisen av Sofias änglar på kanal 5.. och jag gråter. Jag gråter floder just nu.
Varför ska livet vara så orättvist?! Varför ska en glad, härlig familjefar råka ut för en sådan olycka som i dagens program..? Denna man, Johan, var en väldigt atletiskt och sportig man.. Nu kan han inte ens gå. Pågrund av en annan människas dumhet! Jag blir så frustrerad när en sådan fin människa ska vara med om något så hemskt.
Han kan inte gå, han kan inte prata.. Vilket han så hemskt gärna skulle vilja kunna igen. Men det finns ingen som helst säkerhet att han någonsin kommer klara av det inom en snar framtid..

Johan blev skadad när han var ute på en vanlig cykeltur. Han och hans familj hade precis köpt deras drömhus på landet, och han ville utforska området. Han blir påkörd, han frontalkrockar, med ett fordon som kom i 90km/h rakt mot honom. Det fanns ingen chans. Likt en vante flög han flera meter och förblev medvetslös tills ambulans kom. Efter det var hans liv, hans familjs liv, föralltid förändrat..

Om man nu ska tro på Gud.
Vad var Guds plan med detta?

Dock måste man beundra Johan och hans familjs beslutsamhet. Johan vill bli bättre, hans familj vill det. Och dem kämpar dygnet runt. Hans grannar har samlat ihop pengar till att göra en grusväg till Johans ära. En grusväg där det tidigare var omöjligt för Johan att komma fram. En grusväg ner till vattnet, Johans favoritplats.
Helt underbart att det fortfarande finns så pass fina människor kvar, som inte bara tänker på sig själva. Man kan ju bara hoppas att om man själv är med i en såpass allvarlig olycka, att det finns någon som kan ställa upp för mig också.

Ni kan se Sofias änglar här:
Klicka här





Edit: Hittade detta klipp där det är ett efterbesök hos Johan, några månader senare! Skönt för honom att det verkar gå mot rätt håll, han förtjänar det verkligen! ♥

2012-01-23

 2012-01-23    22:03:00   av:Linn - This is my moment
Idag har det varit mycket gående fram och tillbaka.
Träffade min fina vän Lisa idag, vi hade en lunchdate. Käkade riktigt goda vegetariska vårrullar med nudlar, så galet jäkla gott - blev dock grymt mätt också, men det är det nästan värt ;) Satt och snackade en stund innan vi drog vidare. Vi drog först till Slussen, och därifrån tog vi bussen till Nacka Forum. Aldrig varit i det köpcentrumet faktiskt.. Men det var skoj! Lisa fick tag på sina bh:ar hon behövde köpa, och jag köpte lite småsaker.

Sen beslutade vi oss för att åka tillbaka till stan. Vi hade bestämt att möta upp min syster. När vi väl var framme i stan igen, då ringde syrran och sa att hon inte åkt ännu. Galet irreterande när man faktiskt bestämt saker och ting! Frustrerat bestämde vi oss för att istället ses i Farsta, så det var bara att hoppa in i tunnelbanan igen.
Väl i Farsta tog vi en fika, syrran hade även med sig sin vän Amanda. Riktigt mysigt att fika tillsammans, kan lova er att det blev en hel del skratt! Fyra stycken övertrötta tjejer är inte att leka med! ;)

/ Linn ♥

Svar på komentar

 2012-01-23    20:08:28   av:Linn - This is my moment



Armbanden kommer ifrån Gina Tricot

- endast 50 kronor! :D

+

 2012-01-23    09:38:00   av:Linn - This is my moment

Another list!

 2012-01-22    23:13:16   av:Linn - This is my moment

OM DIG
namn
-  Linn Elenore Hammarlund
hemstad - Stockholm
högerhänt/vänsterhänt – Höger
värsta ovanorBita på mina nyodlade naglar..
stjärntecken – Skytte
skostorlek - 41
är dina föräldrar skilda - Nej!
skor idag - Vinterkängorna
svagheter - Inget självförtroende eller självkänsla
rädslor - Att misslyckas med mitt liv
mål för året - Leva ett liv som gör mig lycklig
mest använda fras - Har nog ingen direkt catchfrase..
det första du tänker på när du vaknar - "Vad fan är klockan?"
bästa kännetecken - Kännetecken på vad?

FAVORIT

färg - Blått är flott
mat - Inget, kan vara grönsakssoppa lika väl som en fin köttbit!
sport – Travsporten är bra härlig!
djur - Hästar, katter, giraffer & pandor
glass - Enkel jordgubb-vanilj
affär - Beror på vad jag letar efter!
sallad – Kan inte välja, ÄLSKAR all sallad!
skådespelare - Johnny Depp, Rpatz & Edward Norton! ♥
låt - "A thousand Years" ~ Christina Perri
nummer - 11
årstid - Sommaren!!
parfym – White flower
kroppsdel på motsatta könet - Ögonen, axlarna, ryggen, käken!

VÄNNER OCH LIVET

vad vill du bli när du blir stor - En lycklig och fri individ
vem av dina vänner är mest lik dig – Madelene a.k.a Puff! ♥
vem är mest högljudd - Jag har en hel hög med vänner att välja mellan, haha!
vem får dig mest att skratta - Alla mina vänner får mig att skratta (:
vem har du känt längst – Min första riktiga vän var Lizzie
vem är blygast - Det är nog jag!
när grät du som mest - För några dagar sedan...
bästa känslan - Svindlande lycka och glädjerus
värsta känslan – Svek, sorg, rädsla och ilska
vart vill du bo i framtiden – Vill resa runt om i världen, så där jag trivs bäst!
om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara – Näsan (prio 1!) läpparna, mina knän, ögonfärg, längre ben, brösten, vikten/kroppsformen, mitt ögonfel.. Opps, bev visst fler än en sak.
hur länge tror du att du kommer leva - Vill bli 100! (:

DU
svär -
Finns det någon som inte gör det längre?
sjunger bra - Värdelös, haha!
duschar dagligen – Brukar oftast bli varannan dag
vill gå på högskola/universitet - Kanske
vill gifta dig - Skulle kunna tänka mig det, absolut!
tror på dig själv – Oftast inte..
kommer överens med dina föräldrar - Mestadels ja!
gillar åska - Åska är mysigt, huvudvärken som följer är dock inte lycka härlig
spelar något instrument - Nej.. synd som fan.
sover med gosedjur – Nepp!
sjunger i duschen - Om jag är ensam hemma, hihi

HAR DU NÅNSIN
varit kär –
Mjooo (a)
blivit dissad – Fleeera gånger.
rymt hemifrån - Gjorde ett totalt misslyckat försök förut, så jäkla fail.
sovit utomhus - Jajamensan! (:
gråtit i skolan - Mmmm..
spytt i skolan - Nej, dock på en skoltripp. Jävla magsjuka.
velat bli modell - Kunde jag, så skulle jag vilja!
gjort något dumt som du skrattar åt idag - Vart ska jag börja?!
sett en död människa – Kanske.. Såg en olycka där man tog ut en förstörd kropp ur en bil..
druckit alkohol - Självklart!!!
använt droger - Nepp. Tänker jag inte heller.
ätit sushi - Smakat.. räknas det?
retats - Var oftast den som blev retad..

THIS OR THAT
pepsi/cola –
Cola
mc donald’s/burger king - Omöjligt att välja jue!
singel/gruppdate – Vet inte riktigt..
choklad/vanilj - Choklad!! Dock inte chokladglass.. blääh!
jordgubbar/blåbär – Kan man ens välja?!
kött/veg. – Kött är godast!
Tv/film - Like them both!
gitarr/trummor - Gitarr!!
adidas/nike - Adidas
kakor/paj - Kakor & paj samtidigt blir kalas 

KAN DU
gå ner i splitt –
Ehhhhm, inte direkt!
skriva med båda händerna - Japp, men det blir bannemig inte snyggt med vänstern!
blåsa en bubbla – Yeeeah
rulla din tunga i en cirkel – Mhmmm
nudda näsan med tungan - Inte direkt.
dansa - Bara när jag är full! (:
äta vad du vill utan att oroa dig – Aldrig kunnat 

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du nuddade -
Gav mamma en kram nyss
du pratade i telefon med - Lillasyster
du msnade med - Använder inte msn längre ^^
du kramade - Mamma!
du skällde på - Vet inte.. 

SENAST DU
skrattade –
Idag!
grät - Igår
filmen du såg - Knubbigt regn
tuggade tuggummi - Gör det just nu!
drog ett skämt - Idag tror jag (;
sjöng en sång – Sjöng när jag skar sallad tidigare ikväll

VAR ÄR DU?
vad ser man utanför ditt fönster -
Snööööö!
lyssnar du på musik nu – Nej, kollar på film..
vad har du på dig – Byxor, tröja, underkläder

RANDOM
vilket land skulle du vilja besöka -
Så många som möjligt!!!
hur många kuddar sover du med - Fyra stycken underbara fluffiga kuddar
dricker du mjölk - Mjölk blir man stark av! (:
person du hatar mest - Hatar inte, ogillar starkt bara
vilket är det värsta vädret - Snöblask-storm
lekte du med barbie som liten – Hade typ 40st, barbiebil, hästar och massvis med kläder!

Soft pink and silver details

 2012-01-22    22:28:42   av:Linn - This is my moment


Some details from my room.. ♥


Idag har det varit en riktig slappdag!
Vaknade sent, duschade och kollade på mysig söndagsfilm på tv4-film. En helt okey söndag! Sen blev det en promenad i snöstormen tillsammans med familjen, dock ingen lillasyster. Hon hade sleepover hos en kompis. Vilket innebar en ensam lördag med mamma framför tv:n igår kväll, helt okej ändå! :)

Efter middagen blev det till att fortsätta på min teckning, vet dock inte hur jag ska fortsätta! Frustrerande som attans. Jag vet inte om jag ska rita en hel kropp, eller om jag ska avsluta vid axlar/bröst som jag gjort nu. Ska låta teckningen ligga sålänge, så att jag inte gör något jag ångrar. Ett bra tips till alla som fastnat i tecknandet: bara släpp allt, kolla på film eller datan, duscha, börja på en annan teckning.. Aaa, kom bort från den du fastnat i och återkom till den efter ett par timmar/dygn. Då ser man teckningen med nya ögon, och man kan ha fått inspiration från någon film, en blogg mm. Tro mig- det fungerar! ;)

Tänkte tvätta av mig sminket nu, kanske dra på mig en ansiktsmask och bara slappa framför tv:n och Mamma Mia resten utav kvällen. Kanske smaska i mig en jordgubbe, vem vet, för just nu ligger dem i kylen och skriker efter min uppmärksamhet.

/ Linn ♥

iPhone update

 2012-01-22    03:16:38   av:Linn - This is my moment

Rithumör på nätterna märker jag! ;) En ny skapelse, vet inte riktigt vad inspirationen kom ifrån men.. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, haha! Spagettihår 4 real! HEHE!

To be continued...!

iPhone uppdate

 2012-01-21    03:01:51   av:Linn - This is my moment

Har suttit i ett par timmar och skissat lite, mest i brist på saker att göra... Helt plötsligt blev klockan 03 och jag känner att det är dags att dra sig mot den nybäddade sängen!

Bilden är inte klar på långa vägar, men hittills är jag ganska nöjd. Den visar ungefär vad jag känner för tillfället faktiskt.. Men det är definitivt inget självporträtt, haha! ;) Men bilden handlar om att när det är tufft i livet - blunda och ta hjälp utav din inre styrka och fin inte frid.
Vilket jag personligen måste lära mig att göra när mitt egna liv krisar, vilket det kan göra ibland! Alla har säkert varit med in iallafall EN kris i sitt liv, det är en del utav livet helt enkelt...

44 frågor du aldrig trodde du skulle svara på

 2012-01-20    22:40:33   av:Linn - This is my moment

Snodde listan från Frida!


1. Det första du tvättar i duschen?
- Ansiktet!

2. Gillar du kaffe?
- Nej, men en enstaka klunk funkar.. Sen blir jag illamående.

3. Hur mår du just NU?
- Helt ok! Trött som satan bara

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
- Tror inte att jag har en crush på någon just nu!

5. Berätta om din senaste dröm.
- Drömmer ofta galna drömmar, men i natt drömde jag att jag hade vingar! Loved it! :D

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna?
- Njaaa, ganska trist efter ett tag va? Men kanske ;)

7. Vad vill du ha just nu?
- En bra självkänsla, mod, pengar, ett arbete, mm.

8. Har du räknat till 1000 någon gång?
- Haha, nej! Skulle aldrig orka..

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
- Biter oftast, med framtänderna - så att det ilar skönt i hela skallen!

10. Använder du smileys?
- Svar JA! :)

11. Har du träffat någon kändis?
- Jajamensan!

12. Gillar du keso?
- Har blandade känslor kring keso, men det är ingen favorit direkt!

13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
- "Hangover - Taio Cruz" ♥

14. Hur många länder har du besökt?
- Hmm..

15. Är dina föräldrar stränga?
- Inte direkt, ;)

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm
- Jag VILL! Frågan är bara om jag väl skulle våga när jag står på kanten i ett flygplan..

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
- GLITTER!!! ♥

18. Brukar du hyra film?
- Har väl hänt nån gång

19. Var kommer du vara på Lörda
- Vi i familjen har lite planer inför morgondagen, men inget är bestämt

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
- Jag var inte i New York när det hände, men jag satt framför tv:n och tröstade en förstörd mamma

22. Vad åt du till lunch?
- Blev ingen direkt lunch idag, ett glas O'boy fick duga

23. Har du lockigt hår?
- Småvågigt om jag låter det självtorka

24. När grät du senast?
- Igår natt.

25. Har du gått in i en vägg någon gång?
- Bokstavligt talat - ja! Psykiskt - varit nära flera gånger.

26. Favoritårstid?
- S to the OMMAR!

27. Vem höll du senast i handen?
- Mamma, hon höll på att halka på väg hem från pendeln idag

28. Sover du med TVn på?
- Har hänt flera gånger, men numera har jag en tv som stängs av sig själv

29. Tycker du att du är gammal?
- Lite, haha! 20 kommer härnäst, och jag vill inte ha den där 2:an framför

30. Är du mörkrädd?
- Ibland, speciellt efter skräckfilm!!

31. Gillar du ditt liv just nu?
- Mjooo..

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
- Skulle ge vad som helst för att få vårat badkar tillbaka!!

33. Har du bra syn?
- Lider av dubbelseende, så nej.

34. Var är dina föräldrar just nu?
- Nere i vardagsrummet

35. Vad har du på dig just nu?
- Byxor, tröja, underkläder och en filt slängd över axlarna

36. Vad var det senaste du köpte?
- En skvallertidning, loooove skvaller

37. Hatar du mer än 3 personer?
- Jag hatar inte.. Jag gillar bara vissa mindre än andra.

38. Använder du sushipinnar?
- Usch nej! Tar ju 100 år att äta något.

40. Äger du ett vapen?
- Nepp, men pappa har ett hagelgevär på vinden ;)

41. Gillar du ditt hår?
- Mitt tidigare hår ÄLSKADE jag, sen färgade jag.. Började hata det, för att sen besöka ytterligare en frisör som gjort att jag börjar gilla det lite bättre. Men jag skulle mer än gärna vilja ha tillbaka det ursprunliga!

42. Gillar du dig själv?
- Ibland, jag har mina dagar.

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
- Älskar dem båda, men mamma är närmast!

44. Hur ofta använder du MSN?
- Aldrig..

Smile and bring out the happiness inside

 2012-01-20    00:40:12   av:Linn - This is my moment

2012-01-19

 2012-01-20    00:20:25   av:Linn - This is my moment

  
Bergas fölungar + Madde! ♥


Idag var man uppe med tuppen, eller inte. Haha. Gick upp vid kvart i 8, fixade mig och käkade mumsig frukost. Sen bar det av till Liljeholmen där jag träffade fina Puff! Tillsammans drog vi till arbetsförmedlingen där Madde skrev in sig, själv kollade jag bland arbeten och eventuella utbildningar. Ska försöka komma igång nu! Känner mig för en gångs skull lite taggad :)
Efter arbetsförmedlingen drog vi på en mysig lunch, dock inte på världens bästa ställe kanske.. Min beställning blev fel och dem glömde bort oss vid ett tillfälle, suck! Men min ceasarsallad var riktigt mumsig ändå.

I brist på annat drog vi hem till Madde, där vi chillade och gosade med kissekatterna! Vi blev sen tvugna att dra vidare då hennes mamma skulle ha kunder/klienter på hembesök. Det resulterade i att vi tog bilen till Skärholmen, handlade lite nödvändiga saker, innan vi drog vidare på biltur.
Bilturen vi tog gjorde att vi hamnade i bland annat: Vårby, Farsta och Västerhaninge. Till slut hamnade vi på Berga! Vi hälsade på hästarna, lärarna och våran fina vän Niklas! Galet länge sedan vi sågs, så det var riktigt kul! :D Sedan blev det en biltur hem, middag tillsammans och sedan en massa snack. Älskart! ♥

En riktigt lyckad dag helt enkelt!!
/ Linn

iPhone uppdate

 2012-01-18    14:39:22   av:Linn - This is my moment
Dagen har inte börjat på bästa sätt, vaknade sent idag också.. Med världens huvudvärk och ont i kroppen. Love it. Kunde verkligen inte sova i natt så man var väl uppe till 3 halv 4 tror jag, galet irreterande! Jag är trött, det är inte det som är problemet.. Men så fort jag lägger mig i sängen så blir jag otroligt rastlös, jag får ingen ro i kroppen.. :(
Menmen man ska inte klaga!

Har inga direkta planer för idag, ska kolla efter jobb lite senare. Orkar inte vara hemma och bara vara längre.. Plus att pappa som är hemma och är sjuk hela tiden frågar om jobb. Jag orkar seriöst inte med dessa frågor hela tiden, iallafall inte när man inte har svar.. Jag har visserligen sparade pengar, men jag måste komma hemifrån om dagarna också. Känner mig som ett djur inlåst i en bur! GAH! 
... eller om man ska kolla efter utbildningar...
Beslut beslut beslut, orkar inte med detta längre!
Nää, nu orkar jag inte sitta och älta saker och ting längre!
/ Linn

The awkward moment when..

 2012-01-17    19:35:17   av:Linn - This is my moment

Seriöst, HAHA!?



- Every time I see the word "Explain" on an exam, I die a little inside.

- "Mom, can we go now?" "Yeah, just a second" *10 minutes later* "MOM..."

- In your bed, its 6AM, you close your eyes for 5 minutes, its 7:45. At school, its 1:30, you close your eyes for 5 minutes, its 1:30

- Making faces to a stranger's baby when the parents aren't looking.

- That awkward moment when you're actually telling the truth, but you're laughing so everyone thinks you're lying.

- Standing in front of the closet full of clothes saying "I have nothing to wear!"

- That freaky moment when someone starts singing the song you were singing to yourself in your head

- "You really said that?!" "No, but I was thinking it"

- That annoying moment when my mom says no and her reason is "Because I said so"

- When your mom thinks you have an attitude but all you did was answer her question.

- That awesome moment when you say something really funny and everyone laughs, so you just sit there like a boss.

- Pressing a toy that says "TRY ME" at the store and it won't stop, so you just like awkwardly walk away like nothing happened.

- Saying "Yeah, Im on my way." When you're still at home.

- Yawning is your body's way of saying 20% of battery remaining.

- When people ask dumb question, I feel obligated to give sarcastic answers.

- Whenever my friends dislike someone, I automatically dislike them, too. 

- People keep telling me that the "right person" will come along. I think my "right person" got hit by a bus or something.

- Sunglasses: Allowing you to stare at people without getting caught. It's like facebook but in real life.

- Hiding your favorite food from the rest of your family.

- Whenever I pack for a vacation, I always feel like I'm forgetting something.

- That awkward moment when you laugh randomly because you remembered something super funny.

Syskon, not just a pain in the ass

 2012-01-17    18:21:09   av:Linn - This is my moment
Det blev ingen promenad till Farsta, tog bussen. Så bekväma som vi är ;)
Tog en fika tillsammans, snackade, skrattade och bara chillade tillsammans. Jättemysigt! Sedan drog vi mest bara runt och slötittade på allt man kan tänkas köpa. Vi hittade en massa söta inredningssaker, vilket gör att man blir galet sugen på att flytta hemifrån! Åååh, längtar tills man får designa sitt egna hem.
Sedan hamnade vi i samtliga klädbutiker och kollade. Hittade ingenting i klädesväg, köpte bara ett armband. Tess köpte ett likadant, så det är vårat officella "syskonarmband" - haha ja, vi är fortfarande i barnstadiet ♥

The most important meal of the day

 2012-01-17    14:15:02   av:Linn - This is my moment


Varför? Varfööööör?!
Varför ska jag alltid lyckas somna om efter att jag stängt av mitt alarm? Bara jag som brukar drabbas? Galet jäkla irreterande.. Vips så var dagen borta liksom. Aja skitsamma! Vaknade iallafall runt 11-11.30 och smaskade i mig en riktigt god frukost bestående av yoghurt, flingor, jordbubbar och kiwi! That made my day! :D
Brukar vanligtvis inte äta frukost eftersom att jag tycker att det är dygnets tråkigaste mål, men idag var det riktigt gott! Mmmmmm, jordgubbar! ♥

Nej, nu ska man bara klä på sig lite snabbt så att man är klar när syrran kommer hem. Tanken är att vi ska förbi Farsta, kan bli mys! Vi kanske ska gå, men jag tror nästan att det blir bussen iallafall. Haha, om jag känner Tessan rätt så är hon inte på promenadhumör efter skolan ;)

/ Linn ♥

Dagens:

 2012-01-17    01:55:09   av:Linn - This is my moment

  

Så vacker utan spackel

 2012-01-16    13:58:38   av:Linn - This is my moment
Vaknade lite senare än vad jag satt alarmet på, men jag kom upp innan 12 iallafall, score!
Inte gjort så mycket förutom att ha stirrat ut på vårat numera vinterlandskap, så jäkla mysigt! Synd att det är blötsnö bara.. :( Tanken var att jag skulle ut och ta en promenad i morse, men efter att ha sett 2 personer halka utanför oss så gav jag upp den idén. Går förmodligen ut senare, för ut ska jag!

/ Linn ♥

Liljeholmen

 2012-01-16    02:39:12   av:Linn - This is my moment
Då var man tillbaka i bloggvärlden igen! Jag saknade det så pass mycket att jag kände att det var dags igen. Så efter denna bloggpaus (rättelse: lathet!) så är det dags igen ;)

Dagen har varit ganska lugn, vaknade alldeles för sent till att börja med. Måste börja gå upp tidigare om dagarna! Efter en snabbdusch så drog jag, morsan och syrran till Liljeholmen för att träffa en utav mammas kompisar. Jag och Tess var dock inte speciellt mycket med dem, vi drog iväg på egna äventyr.
Köpte dessvärre ingenting själv, förutom ett paket jordgubbar ♥ 
Tessan köpte därimot lite "nödvändiga" grejer! .. och dagen avslutades med en mysig fika :D



MUMS! ♥


Imorgon börjar ett nytt liv för min del!
Börja promenera, äta bättre, sova bättre, bli gladare och lyckligare. Jag känner att jag måste det för min egna skull! Jag har inte kunnat sova ordentligt på över en månad, jag känner hur jag varje dag dras längre ner i träsket.. Utan ordentlig sömn så fungerar man inte. Vilket jag har fått vara med om i ett bra tag nu.. :(
Nej, nu jävlar blir det förändring!!

Im back!

 2012-01-16    02:20:15   av:Linn - This is my moment

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!