Crazy in love

 2011-10-29    18:29:28   av:Linn - This is my moment
Har varken haft orken eller lust att uppdatera dem senaste dagarna, såg dessutom att vissa tidsinställda inlägg lagts upp.. Så därför är inte listan i nummerodning längre. Men palla. Orkar inte riktigt bry mig faktiskt.
Vad har hänt denna vecka då?

Övningskört ganska mycket, iallfall så mycket som möjligt. Mamma kommer hem sent om kvällarna, så därför blir körningen uppskjuten. Så nu jag har iallafall övningskört i mörker, haha. Poäng till mig! Det går framåt med körningen. Inte alls lika hackigt och sådär, blir nog lite bättre efter varje gång. Men jag måste lära mig att kolla en extra gång innan jag åker iväg i t.ex korsningar. Mamma blir skraj att jag tar för många chanser/risker..
Menmen, man ska inte vara feg i trafiken. ;)

Igår, (Fredag) var det att gå upp i ottan. Usch, klockan ringde redan vid 5-tiden. Spenderade dagen i ett stall där min kompis My jobbar. Dem behövde lite hjälp och sådär. Träffade även Niklas och hade det trevligt! Dock så har man fått en fruktansvärd träningsvärk samt att man blivit förskyld. Suck.
Efter att allt var klart i stallet var det att åka full fart hem, duscha på några minuter och måla på ett par ögonbryn innan det var dags att dra igen. Ville egentligen bara vara hemma och sova.. Åkte iallfall till Hovet och var på Twilight Fan-event. Lite ledsen över att det var sittplatser, ganska högt upp, när jag egentligen ville sitta på scenen. Grymt kul med Knappen & Hakim samt andra artister som sjöng innan det var dags för Ashley Green & Robert Pattinson att stå på scen. Kunde knappt andas när dem kom ut.. Gud va avundsjuk jag blev på dem som fick röra, ta kort och prata med självaste Rob. Jag typ grät på min lilla sittplats flera meter ifrån dem. Skulle kunnat göra vad som helst för att träffa dem.
Att han dessutom hade några dagars skäggstubb och var allmänt.. snygg (som vanligt) .. gjorde ju inte saken bättre för min del. Usch va ledsen jag blev. Fina Rob, ledsna jag, och resten utav de 9000 galna fans som var där. Usch, nu blir jag ledsen igen. Men jag såg honom iallfall, hörde hans röst, hans nervösa skratt. Fina Rob!
(I know I sound like a crazy fangirl right now, but i don't care!)


Idag
övningskörde jag till Kungens Kurva med mamma och pappa, handlade lite, fikade och kollade i butiker. Lite stressigt att köra när det är så mycket människor runt omkring, men vad ska man göra? Man måste ju lära sig förr eller senare, eller hur? Kvällen till ära kommer att spenderas med familjen, den nya Pirates filmen & annat mys. Behöver det, galet trött i huvudet pågrund utav den kommande förskylningen. Ska/måste bli frisk så att jag kan hjälpa till i stallet nästa vecka igen..
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!