Andy Whitfield

 2011-09-30    18:15:03   av:Linn - This is my moment


Läste precis i tidiningen att Andy Whitfield nyligen avled i cancer.. :(
Jag som var ett fan av serien Spartacus - Blood and sand vet vem han är..
R.I.P 17/7 1972 - 11/9 2011 :love:

Just the way you are

 2011-09-30    15:20:56   av:Linn - This is my moment


Bli inte rädda! Det är bara jag, utan smink..
Har iallafall städat här hemma samt rensat ut en massa saker jag inte behöver längre, känns skönt! Är just nu nyduschad och ska fixa i ordning mig och dra ut. Ska möta mamma uppe i centrum för att handla lite tills ikväll. Chillfredag står på schemat! Syrran har man knappt sett idag, hon brummar runt på moppen. Go figure.

Nääj, dags att fixa mig. Såhär kan man ju inte se ut hela dagen!

20:e bilden - En bild på dina närmaste

 2011-09-30    15:13:22   av:Linn - This is my moment


Min familj, helt klart! :D
Dock så fanns det ingen bild på datan där vi var alla 4.. Men Tess vet mycket väl att hon hör hit!

För er som undrar varför vi ser helt borta ut - Solen sken rakt i ögonen, vi såg knappt kameran! ;)

I just came to say - Hello!

 2011-09-30    00:06:36   av:Linn - This is my moment
 
Bara för att det var mysigt höstväder idag! :D

Har inte hänt mycket idag, satte mig på baksidan och solade ett bra tag. Man blir ju så himla ledsen när ens sommarbrända hy helt plötsligt blir likblek. Usch, brun hy är helt enkelt snyggare! Tänkte åka och sola solarium någon dag också, det är ju bara så himla mysigt! Somnar typ innan jag ens stängt locket (?)
Sen, när syrran kom hem, så handlade vi lite. Gjorde en helt ny maträtt, som jag aldrig gjort innan - Torskfilé med purjolök och fänkålssås. Riktigt gott! Pappa och mamma blev helt lyriska av maten, medan Tess blev lite mindre imponerad.. Lite trist, men allt faller inte alla i smaken.

Efter middagen åkte jag, pappa och syrran till Tyresö och köpte en moppe. Blev en svart Speedfight II - tror jag att den hette? Riktigt fin. Synd att ägarna inte var lika imponerande, suranusar.se! Pappa betalade med tusenlappar, och då trodde dem att vi försökte lura dem med fejkpengar? Visserligen ser man inte tusenlappar så ofta längre, men att tvinga min pappa skjutsa säljarkärringen till närmsta affär för att försöka växla dem till femhundringar kanske är att ta i? Sen att hon inte följde med in i butiken, utan satt kvar i bilen medan pappa fick springa fram och tillbaka, gjorde ju inte saken bättre.. Sen försökte pappa pruta lite på priset. Försökte först med 1000:- men ägaren nekade direkt, sen försöte papsen med endast 500:- men det funkade inte heller. Blir så trött på folk!
Tess körde iallafall hem moppen, och den verkar fungera bra. Annars kommer jag personligen åka tillbaka till Tyresö och kräva tillbaka varenda sedel, plus att kanske ge kärringen en smäll.

The truth is in your eyes

 2011-09-29    15:06:15   av:Linn - This is my moment

19:e bilden - En person som är snygg

 2011-09-29    14:15:00   av:Linn - This is my moment

 

 

:love: Kan inte bara välja en! Det fick bli 4 stycken istället, det finns dock många fler! :love:

Lillasyster är en duktig chey!

 2011-09-28    20:42:30   av:Linn - This is my moment


Måste bara säga att jag har en grymt duktig lillasysterHon klarade sitt teoriprov för moped tidigare idag!! :D

Åkte till centralen vid två tiden, anmälde Tess hos trafikverket och så fick hon ta ett foto. Garvade så jag fick ont i magen ett bra tag, ett utav fotona blev nämligen helt galet! Ett stort och ett litet öga, mongoläppar och lite knarkarblick. Ja, ni kanske kan föreställa er hur hon blev? Men ett utav fotona blev jättefint!
Sen så var det dags för att vänta ett tag innan skrivningen skulle ske, så vi gick till Seveneleven och fikade. Matade fåglar gjorde vi också, mys! Härligt väder idag måste jag säga! :) Mumsade i mig en kokostopp samt en äppelslushice! :)
Sen satte jag mig och väntade i drygt en halvtimme innan en strålande lillasyster kom ut genom dörren. Så kuuuul! Efteråt strosade vi runt i stan innan vi bestämde oss för att dra hem.. Käkade en god middag och skålade för hennes "framgång" ;)

Ikväll blir det True Blood för min del! Gah, snygga Alexander Skarsgård!! :love:

18:e bilden - En bild på din fritid

 2011-09-28    15:24:00   av:Linn - This is my moment


Det var iallafall min fritid en gång i tiden.. Saknar så att det gör ont <3

Good life

 2011-09-28    11:14:20   av:Linn - This is my moment
Tråkigt väder idag.. :(
Ska ta mig en promenad för att handla lite saker, bland annat Lotto till mamma. Hatar att vara 18, då ska man köpa cigg, häst- och lottorader till föräldrarna. Vill inte! Tycker att det är så jävla pinsamt, iallafall i och med att jag inte använder något utav det själv. Sen när man ska köpa spel och inte har en aning om vad man ska säga.. Finns det något värre?! Verkligen ett wtf-moment.

Ska snart möta upp syrran för att åka till stan, hade tänkt äta något innan.. Så det är dags att röra på mig!
Ha en bra dag!

Jag ska måla hela världen lilla mamma

 2011-09-28    10:51:00   av:Linn - This is my moment





Usch, blir så ledsen på mig själv! Håret på mittenbilden blev så grymt dåligt och hyn ser fläckig ut. Trött man blir på sig själv! Iallafall när man vet hur man ska göra, så gör man inte det.. BLÄÄÄÄH! Aja, blev helt okejnöjd med bilden iallafall. Den till vänster är min favorit än så länge, don't ask me why.

♥ Någon som ser vem jag ritat av på mittenbilden?



Btw, bli inte rädda för bilden till höger! Den är inte klar på långa vägar, haha!

Limitless

 2011-09-28    00:59:59   av:Linn - This is my moment

Bild på mig och syrran från idag!

Dagen har inte varit så jättelyckad. Skulle ut och gå på morgonen, somnade om. Skulle möta Lisa för att boka tatueringstid till henne, stannade hemma. Blev alltså inte alls som planerat. Njöt iallafall ett tag i solen innan syrran kom hem, vi snackade lite om dagen innan Lisa ringde och frågade ifall vi kunde mötas iallafall.

Vi tog därför en promenad upp till centrum, snackade och var lite allmänt flumm. Lisa följde med oss hem, men valde att inte äta hos oss. Gjorde korvstroganoff med ris. Korvstroganoffen blev mumsig, men riset lite misslyckat innan farsan kom och räddade dagen genom att fylla på med lite extra vatten i kastrullen. My hero! ;)

Imorgon ska jag med lillasyster till Vägverket, hon ska skriva moppe-prov.
Wish her luck! :)

Give me this & become my BFF!

 2011-09-28    00:21:47   av:Linn - This is my moment



Ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig!

Asså shiet, helt galet! Började fundera på att jag faktiskt fyller år om inte allt för länge (Host, 2månader), och jag började tänka på vad andra 19-åringar kan tänkas önska sig.. Känner mig så himla töntig när jag ska skriva "önskelista".. Men samtidigt så är det kul & fundera på vad man kan tänkas vilja ha.
Man fyller ju 19. Ska/kan man fortfarande önska sig saker som färgpennor & papper, böcker & färgglada ögonskuggor? Eller ska man som 19 åring önska sig mer vuxna saker som koppar och fat? För jag kan säga redan nu - det vill jag inte ha. Hehe! Jag vill ha saker som jag har nytta av, saker som jag minns. Får jag en kopp från IKEA så kommer den att stå i köket, men det blir typ inte mycket mer än så..
Tro inte att jag inte uppskattat det jag fått tidigare födelsedagar/julaftnar. Men ni kanske förstår vad jag menar..?

En sak jag skulle vilja ha är en helikoptertur - Snacka häftigt! :D
Det skulle man kunna kalla minne för livet!

17:e bilden - En ovanlig bild

 2011-09-27    16:55:00   av:Linn - This is my moment


Stalltjänst på Berga! Behöver man egentligen skriva något mer?
Jag, Evve och Jessica hade iallafall sjukt kul med benlindor, be creative - become a ninja!

Vinn iPad 2!

 2011-09-27    01:08:20   av:Linn - This is my moment

1

Tävla om en vit iPad 2 i Sveriges största gayblogg dennism.se!

16:e bilden - En bild på dig själv

 2011-09-26    12:25:00   av:Linn - This is my moment

Tävling!

 2011-09-26    00:06:15   av:Linn - This is my moment


Vill bara tipsa om en tävling som pågår just nu!
- Chansen att se Britney Spears - live!
- Vinna hennes nya parfym Cosmic Radiance

För att komma till tävlingen, klicka här!

15:e bilden - En person som du vill vara med

 2011-09-25    16:35:00   av:Linn - This is my moment


Piff och Puff! <3

Please don't stop the music

 2011-09-25    15:00:04   av:Linn - This is my moment
Blev ingen uppdatering igår, hade inget speciellt att skriva iallafall. Så ni gick inte miste om någonting! Åkte till Farsta, köpte två nya Promarkers - love them! - och käkade fondue till middag. End of story typ.

Har iallafall gjort mig i ordning, ska snart åka till Heron City, käka lite thaimat och sen kolla på bio med familjen. Ska bli mys! Vi ska kolla på Jägarna 2. Håller alla tummar och tår för att den ska vara bra, älskar nämligen ettan så otroligt mycket! Om tvåan suger så kommer jag bli riktigt ledsen, då har man liksom förstört en svensk klassiker.. :(


Imorgon ska jag även ta mer kontroll över "träningen" - Var ganska duktig nu i veckan med promenader samt intervallträning, men jag ska köra mer än så. Promenad/intervallträning varje dag. Tess och jag har gjort en deal. Älskar dock att gå ensam, men kvällspromenaderna får bli med syrran antar jag! Skönt som fan! :)

 

14:e bilden - En bild som påminner dig om gamla tider

 2011-09-24    14:00:00   av:Linn - This is my moment


HAHAHA! En gammal bild från när jag, Kim, Lisa, My och Tess var som allra bästa vänner. Vi låg typ i Karins säng och bara pratade. Helt galet hur kul vi hade det. Kalamangaballen (en lekpark med kukformade leksaker) och övernattningar. Saknar helt galet mycket!

Enjoy life

 2011-09-23    21:17:54   av:Linn - This is my moment

Sitter och lyssnar på lite musik, chillar sådär lagom. ;)
Har städat övervåningen idag, orkade inte mer än så.. Skönt när ens rum är sådär rent och mysigt som det ska vara. Inte sunkigt med gamla glas och damm överallt. Snusk! Vaknade ganska sent idag, fick lite ångest över det, men vad ska man göra i det läget? Hatar att jag stänger av mitt alarm på morgonen, trots att jag inte har något minne av det..? Haha! ;)

Tänkte ta en promenad när jag vaknat, men mådde ganska illa. Så jag satte mig på baksidan och lapade sol istället. Underbart att solen tittat fram igen! :D Tog mig en lååång dusch med skrubbning och annat välbehövligt.
Vill känna mig fräsh inför helgen you know.
Pappa och syrran kom hem senare under dagen, vi drog iväg och handlade kvällsmat. Fondue stod å kvällens meny - grymt jävla gott! Nu har man dock ont i magen.. Fick trots det i mig varm nyponsoppa, grädde och mandelbiskvier. Mumsfilibaba! Vad jag ska göra resten utav kvällen vet jag inte, förmodligen ska jag kolla på film eller något med familjen. Lame som man är.

13:e bilden - Du och någon klasskompis

 2011-09-23    14:19:00   av:Linn - This is my moment



:love: Blev hela klassen i stället! Finaste Häst-Häst! :love:

Duktig chey!

 2011-09-23    00:01:34   av:Linn - This is my moment
Var under kvällen ute med syrran på promenad, vi gick visserligen bara 3-4 kilometer men det var skönt sådär på kvällskvisten! Vi gick runt mossen, en rund grusbana. Vi tog 2 varv runt. Vi körde lite intervall - joggade mellan varannan lycktstolpe, gick varannan, ni förstår? Duktig chey! :D

Har mått lite sådär under dagen. Var jätteblek och kände mig allmänt mysko, kändes som att smärtan satt inuti skelettet.. (?!) Tog en Ipren, ett stort glas vatten och har tagit det lugnt. Blir säkert bättre i morgon! Tänkte ta mig en morgonpromenad, om jag inte forfarande mår mysko så vill säga! ;)

12:e bilden - En bild på din vardag

 2011-09-22    23:50:52   av:Linn - This is my moment



Rita, rita, rita!
Teckna, teckna, teckna!

Britney Spears - Criminal

 2011-09-22    14:50:05   av:Linn - This is my moment





I know you told me I should stay away.
I know you said he’s just a dog astray.
He is a rebel with a tainted heart
And even I know this a'int smart

Sunshine

 2011-09-22    14:39:22   av:Linn - This is my moment
 
Jättefina bilder, hosthost. Svullna, röda ögon efter att ha gosat med kissemissen..!

Slö dag idag.
Blev väckt av mobilen i morse, syrran hade glömt plånbok & busskort hemma innan hon drog till skolan. Tur att jag finns som kan lämna och att det inte var några tågkontrollanter när hon åkte! Morsan bad mig att åka till hennes skola och lämna allt. Åkte vid 9 någon gång, lämnade av och skrotade runt i Handen centrum ett tag. Unnade mig en Redbull och drog hem. Onomnom! Gick en omväg hem och funderade på allt möjligt, fint väder var det också! :D

Syrran kommer hem snart, vi ska ta en promenad Trångsund. Mamma vill ha en ny klipptid eftersom att hon inte gick på sin senaste tid. Jag vill också.. Men vad ska jag göra?! Har fortfarande inte bestämt ännu.. Funderar på rågblondt, en mer naturlig blond färg. Den jag har nu är typ gul, sen har jag märkt att jag har typ orange slingor på vissa ställen. Inte okej. Syns dock inte på bilderna.. :(

30 seconds to mars - Hurricane

 2011-09-22    00:15:49   av:Linn - This is my moment



Tänkte bjuda på en av de låtar som går på repeat hemma hos mig just nu. Älskar den! Frågan är om det finns någon som orkar se hela videon, jag menar.. 13 minuter? Videon är iallafall grym, innehåller dock väldigt mycket kinky stuff.
Så om man inte vill kolla, lyssna på spotify eller nått! :)

   

- Hot stuff! ;)

Gästbloggare - Tessan

 2011-09-21    20:34:21   av:Linn - This is my moment
Chaachaa! :)


Just nu sitter jag och kollar på TV tillsammans med mamma.
Kom hem för en stund sen, har varit på föräldrarmöte, var inte ensamt barn där!

Dom diskuterade allt, och jag menar verkligen A L L T!

Om cirka 10 dagar så kommer vi få en Macbook Pro från skolan, N A J S ! :D
Vi ska få ha den hela skolgången och kommer sedan få lämna in den, ledsen, men i alla fall. Vi kommer ha den till skolarbeten och så, men man kan ju göra andra saker ;)

Är så sötsugen just nu och jag vill verkligen baka! På tal om annat ;)

Men det ska jag inte göra, jag ska gå ner i vikt nu.. SÅ ÄR DET!

Jag gick faktiskt ner 10 kilo förut och sen så kom julen... Säger allt..
Men nu är det dags igen! :)

Men ska kolla runt lite nu!

Pusspuss/
Tessan :love:

11:e bilden - En person du kan berätta allt för

 2011-09-21    15:20:00   av:Linn - This is my moment

Leende på läpparna!

 2011-09-21    10:05:47   av:Linn - This is my moment
 



Såhär glad blir man när man fått ett positivt reslutat hos tandläkarn! :D
18år, fortfarande inga hål i tänderna! Grym man kan vara. Dock så ville dem dra ut mina visdomständer, men dem är fortfarande inte riktigt utväxta. Dock skulle dem bara ut om jag kände obehag, och det gör jag ju inte.. Så det bör inte finnas någon anledning till att dra ut dem. Tycker jag iallafall!

Försökte göra ett videoinlägg, men den spelade inte in ljudet.. :(

Just the way you are

 2011-09-21    00:46:07   av:Linn - This is my moment
Hade lite ångest över att jag vaknade lite senare än tänkt, tog iallafall en promenad för att mjuka upp musklerna sen i går när jag gick 11 kilometer - TRÄNINGSVÄRK! :( Käkade senare varma koppen med en bit lingongrova, som förövrig är bland det godaste som finns!
Sen kom lillasyster hem och vi gick tillsammans upp och handlade lite till middagen. Blev lax med körsbärstomater och lime, blev faktiskt riktigt gott! Hann dock bara äta i sisodär 10 minuter innan jag var tvungen att rusa upp till centrum för att gå på handledarkurs för bil tillsammans med mamma. Hade vi satt in laxen i ugnen lite tidigare så hade jag sluppit stresskrampen i magen under den 3 timmars kursen.. Inte världens roligaste kanske. Kursen var iallafall riktigt rolig! Känner mig peppad på att börja köra med mamma nu, är samtidigt lite rädd. Det är ju så mycket att hålla reda på.. Men det kommer lösa sig! :D

Imorgon ska man upp tidigt och dra till tandläkarn - ÄNTLIGEN! :D

10:e bilden - Någon du tycker är väldigt snäll

 2011-09-20    14:15:00   av:Linn - This is my moment



Lisafisa!

Gästbloggare - Tessan

 2011-09-19    21:38:34   av:Linn - This is my moment
Hejhej! :)


Just nu sitter jag och myser i min skitdoft på toaletten..
Ja! Visst är det mysigt!

Idag så skulle vi göra olika klassaker för att vi ska kunna lära känna varandra bättre och så.. Men det har ju öst ner hela dagen som ni kanske har märkt..
Jag gick upp 06.10 för att kunna fixa lunch och allt sånt och sen när jag kommer dit vid nio-tiden så säger som jävlarna att det är inställt :mad:

Jag och min kompis Jessica hade bestämt att vi skulle ha pannband och krigsmålning i ansiktet så vi hade fixat oss och allt sånt men jaa,
 I N S T Ä L L T ! :mad:
Och vi har en jävla pussyklass! Typ ingen ville ha pannband eller måling i ansiktet, man ba, KOM IGEN!?

Men det var riktigt najs att vara ledig! När jag kom hem åt jag min matlåda och sen så somnade jag i soffan och sov i cirka 4 timmar, SÅ SKÖNT!

När jag väl vaknade så var det dags att gå upp till Skogås Trafikskola för att köra den sista timmen av min moppekurs.. Känns så himla G A Y att man måste övningsköra för moppe.. Men det är väll bra att man gör det men man måsta ha på dig motorcykel ställ så att man ser ännu mer G A Y ut..
Men nu har jag klarat körningen i alla fall, nu är det bara en skrivning på
vägvärket som gäller och sen så har jag moppekort, lite sent ute
om man tänker på att det bara var 12 grader ute idag, menmen :)

Nu ska jag fortsätta att kolla runt på datan och njuta av skitlukten,

Pusspåer/
Tessan :love:

9:e bilden - Någon i din släkt

 2011-09-19    16:39:00   av:Linn - This is my moment


Släkten från mammas sida framför vårat gamla hus på Sandhamn - 09 (?)

Nytt liv!

 2011-09-19    13:30:55   av:Linn - This is my moment
Idag, Måndag, är starten på mitt nya liv.
Jag har sagt det förut, men nu är det dags. Jag kan inte fortsätta vara såhär kroppsmässigt. Jag har lagt det åt sidan så ohyggligt många gånger innan.. Men det gnager alltid i huvudet.

Jag har varit stor i hela mitt liv. Det har blivit den jag är, jag har format livet kring det. Har man varit ett gäng så vet jag att jag är den stora. Jag är trött på det. Jag vill vara den jag vill vara, och det är inte den personen jag är nu. Förändring är ett måste! Jag blir inte yngre, och om jag ska förändras så måste det ske nu. Jag vill inte vara stor, bli större, få sjukdomar pågrund av min storlek.. Som tur är så har jag varken högt blodtryck eller diabetes, men jag vet att det är en följd om jag inte ändrar mitt sätt att både tänka och att leva.
Jag har en njursjukdom sen barnsben. Jag vet att jag belastar min njure på ett felaktigt sätt. Jag vet så mycket om mig själv, men har ändå inte gjort någonting åt det.. Jag vet till exempel att jag är något beroende av läsk, godis och andra onyttigheter, men dem som känner mig väl vet att jag även älskar grönsaker och frukt. Det är dags att äta den andra delen utav vad jag älskar, nämligen frukt och grönt.
Godiset, läsken och det andra kan kännas som en tröst.
Jag har blivit kallad fetto så otroligt många gånger. Andra som skulle blivit kallade det skulle antagligen sluta att äta, och att jag inte gjort det gör mig arg. Varför kunde inte jag vara som alla andra? Reagera som en "normal"? När jag insett det, då käkar jag istället, och då blir jag ännu argare. Den onda cirkeln fortsätter..

Det är dags att se sanningen i ögonen.

Gästbloggare - Tessan

 2011-09-18    19:08:06   av:Linn - This is my moment

A V U N D S J U K !


Det är just vad jag är just nu! På min pappa! :mad:
Han har nämligen köpt en fjällräven till sig själv
och hela förra året försökte jag tigga till mig en
men inte det.. :( Är så avundsjuk att det känns
som om jag ska börja gråta vilken sekund som
helst! Det är hemskt! ;(
Jag vill verkligen ha en men NEJ! Men om pappa
vill ha något, då funkar det bra.. :mad:
Jag ska inte vara deppig och klaga men jag är
verkligen avundsjuk! GAAAH! :O
Jag vill bara slänga mig i sängen och gråta, så
känner jag mig just nu! Jag vill bara dö av all
avundsjuka.. Det är kanske lite extremt men
det är så jag känner.. Jag vill ha en fjällräven
så jävla mycket och jag har velat ha en jätte
länge.. Jag är arg på min pappa!
Men han sa ju faktiskt en bra sak;

 -  "Du kan ju få låna den"

Men det är inte samma sak! Jag vill ju ha en egen, annars spelar det ju ingen roll ;(
Men jag ska verkligen inte klaga, jag får ju låna den.. Men jaa.. :(
Ville bara få ut all ilska jag har inom mig.. Nu ska jag fortsätta att lyssna på depp musik..

Puss//
Tessan :love:

8:e bilden - En person som du saknar

 2011-09-18    14:00:00   av:Linn - This is my moment

 

Det finns många personer som jag saknar.. Främst farmor. Men även vänner som jag inte sett på länge, och jag tror ni vet vilka ni är. Men det finns en som jag saknar otroligt mycket.. Det är inte en person, utan en häst. Och det är Deja vú Rose. En utav världens finaste hästar!
Minns att jag hade lektioner med honom varje vecka, det gick bättre och bättre efter varje gång. Han var en utav dem första hästarna som jag kunde få gå ner på tygeln och gå korrekt. Jag minns när han blev arg på mig för att han inte orkade gå under sig och jobba ordentligt, när han försökte bocka av mig. Men jag gav mig inte! Min ridlärare Åsa stod och hejjade på mig och sa att jag skulle fortsätta, att vi var på rätt väg. I slutändan gick det helt klockrent, skit va glad jag efteråt! Fina, fina Deja. Jag utvecklades rejält, och jag kände mig alltid trygg på hans rygg. När jag sedan lämnade Blåkulla, så lämnade jag en del utav mitt hjärta i stallgången..
Deja står kvar, och jag skulle verkligen vilja hoppa upp och rida igen. Men vi slutade när vi var som allra bäst, och så ska mitt minne förbli!

Saknar dej!

1, 2, 3, 4 - Jag är en partymyra!

 2011-09-18    13:09:19   av:Linn - This is my moment
Det blev ingen utgång för mig igår.. Mådde skitdåligt, spydde och sådär. Inte piggaste partymyran om man säger så.. Ville komma, men att spy är inte det ultimata. :(
Ska kanske möta Bellis idag och lämna presenten ändå, hon måste jue ha den liksom! Hehe. Kanske ska fika och hurra lite också. Annars har jag inte så mycket planer inför dagen. Först var det lite planerat att vi skulle med mamma och kolla på skor, men antar att vi träffar Bella i stället. Om det blir av! Känner mig lite disig mot mamma, but she's a big girl! ;)

Feeling sick

 2011-09-17    13:38:00   av:Linn - This is my moment
Åh vilket fint väder! Solsolsolskeeeen! :love:
Mår fortfarande riktigt illa, men solen kompenserar litegrann. Är också riktigt trött, hade en massa mardrömmar inatt, bland annat att jag var fastspänd som i filmen "House of wax" - Uuueew. Vaknade helt kallsvettig! Så jag är inte världens piggaste idag.. Klagar mycket känner jag.

Snart så ska några kompisar komma förbi, vi ska åka till Farsta tillsammans.

Hör av mig senare!

7:e bilden - En bild som du aldrig lagt upp

 2011-09-17    11:34:00   av:Linn - This is my moment


En bild från studenten, en av dem lyckligaste dagarna i mitt liv. :D
På bilden har jag mitt pris och mitt diplom som jag vann innan utspringet. Priset gick till skolans typ.. Snällaste. Jag minns när rektorn läste motiveringen till vinnaren, att jag tänkte "vilken tur för den som vinner, vilken ära liksom!" - och så ropar rektorn upp mitt namn. Min hjärna var tom.
Sen gick det in i mitt huvud, alla applåderade, mina vänner grät och hurrade. Vilken känsla! Helt obeskrivligt. Jag grät och kramade rektorn, vände mig om och tog emot applåderna. Tittar på min vän My som satt bredvid mig, hon grät som en liten gris. Hon tittade på mig och sa "jag visste att du skulle vinna!" - shit, var så himla lycklig! :love: :)

Don't worry, be happy!

 2011-09-17    02:46:47   av:Linn - This is my moment
Dålig uppdatering! Fy skäms! :(
Dagen har inte bjudit på många överraskningar om man säger så. Hjälpte mamma med städningen, slappat, handlat med syrran, lagat köttfärspaj samt kollat på film med familjen. En ganska chill fredag helt enkelt! Enda negativa med dagen var att Tessan satte ett stolsben på min lilltå och satte sig. Herregud va ont det gjorde!! Fick så ont att jag skrattade & grät samtidigt.. Ajajaj! Lilletån är röd och svullen nu, kommer säkert bli lila också.. :(

Morgondagen kommer att ha lite mer action iallafall! Ska till Farsta med 2 kompisar och systeryster! Ska köpa present till en kompis som blir 19 bast snart. Kvällen kommer sen att spenderas med vänner, ska käka och eventuellt kröka för födelsedagsbarnets ära. Hoppas att jag mår bättre bara, annars blir det bara middag för min del!

Gästbloggare - Tessan

 2011-09-16    20:01:16   av:Linn - This is my moment

Shulululu! :)

Tanken var väll att jag skulle starta en egen blogg,
men då jag inte skriver så fasansfullt mycket så
kom vi på en jättebra idé;

GÄSTBLOGGA! :D

Jag är Linns lilla syster och jag är 15, snart 16 år.
Jag läser Handel på Fredrika Bremer och jaa..
Jag och Linn är J Ä V L I G T tighta och det är jag glad för!
Jag kommer att skriva om lite allt möjligt, om mig själv,
mode, träning, skolan, Hiss&Diss och ja, lite allt möjligt! :)

Men, ska inte ta all uppmärksamhet från Linns bloggisch! ;)
Hare bra! :)

Chaaaoo,
Tessisch! :love:

6:e bilden - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

 2011-09-16    14:00:00   av:Linn - This is my moment

Veckans kändis - Lady Gaga!

 2011-09-16    12:42:34   av:Linn - This is my moment


En utav mina favoritkändisar måste ändå vara miss Lady Gaga herself! Finns det någon vackrare, galnare, coolare människa än hon? Fantastisk musik, fantastisk karisma.. I love her! :D :love:

Man bara måste älska!

 2011-09-16    09:15:00   av:Linn - This is my moment

För att jag har så himla kul!

 2011-09-15    23:43:46   av:Linn - This is my moment
12 HAR DU:

* Ett förhållande: Näää, är så singel man kan!
*
En bästa vän: Jag har snarare många bästa vänner! :D
*
Dejtat en av dina bästa kompisar: Tror inte det va..
*
Blivit kär vid första ögonkastet: Nope.
* Fått ditt hjärta krossat: Inte pågrund av kärlek iaf.
*
Skrikit åt en lärare: Inte vad jag vet!
*
Kysst någon och sedan ångrat dig: Näää!
*
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Jadå! ;)
*
Några smycken som kostat över 1000 kr: Yes, fick ett halsband av min moster till våran avslutningsbal.
*
Några husdjur: Kissekatt!
*
Hamnat på polisstation: Nepp, är alltid laglydig. Host. ;)

11 DAGENS:

* Klädsel: Jeans & tröja bara!
*
Vill ha: Sjukt godissugen, så en snickers vore ju inte helt fel.
*
Sjukaste: Inget speciellt..
*
Saknad: PUFFMAESTRO! :love:
* Köp: Frysta jordgubbar! :D
* Godis: No candy today..
*
Attetyd: Depp & sjuk!
*
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: Vemfan är du?!


10 FÖRSTA:

* Bästa kompis: Lizzie!
*
Kärlek: ..
* Husdjur: Mitt grodyngel Lillis!
*
Semester: Tenneriffa
* Jobb: Jobb inom vår förening.
*
Köpta skiva: Typ Hits for Kidz ;)
*
Piercing: Öronen, näsan
*
Konsert: Oj.. Eh, I don't know..
*
Fylla: Minns inte! ;)

10 SENASTE:

* Personen som sms:ade dig: Liiisa
*
Personen som du kramade: Mamma, alldeles nyss :love:
* Peronen som ringde dig: Tessan
* Personen som du ringde: Tessan
* Personen du sa "jag älskar dig" till IVRL: Mamma, haha!
*
Alkoholdrycken: Ciiiiider
* Bilfärd: Drog upp till centrum.. Kul liv.
*
Filmen du såg: Fäst vid dej, love it! :D
*
Gången du grät: Minns inte..
*
Måltiden: Hamburgare!

9 SKULLE DU:

* Våga hoppa fallskärm: Vill, men tror inte att jag skulle våga..
*
Våga hoppa bungyjump: Uuuuh, tror inte det va!
*
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: ÄLSKAR TATUERINGAR! ;)
*
Kalla dig själv lycklig: Jadå!
*
Hellre ta bilden än vara med på den: Tar oftast bilder, men gillar att vara med på dem!
*
Kunna gråta över en kille: Kanske..
* Kunna gråta över en tjej: Kanske..
* Ljuga för någon: För en bra sak ja!
*
Kunna springa 50mil: .. :bigeyes:


8 VAD:

* Gör du just nu: Sex and the city, bloggar :)
*
Ska du göra imorgon: Vila och hoppas på att jag blir frisk!
*
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Säger inte mkt, försöker tänka att det kommer att bli bättre
* Har du med dig in på bion: Smarriga hotsnacks, läsk & smågodis! :D (Vill på bio nu bara för det!)
*
Är det för färg på dina byxor: Just nu har jag inga byxor på mig, men annars brukar det vara vanliga jeans.
* Är det för väder hos dig just nu: Duggregn & möööörkt
*
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Hår, ögon, tänder & leende ;)
*
Skulle du göra om du vann på lotto: Ojoj, leva livet!

7 BLANDAT:

* Är du blyg för motsatta könet?: Är blyg gentemot allt och alla jag inte känner ordentligt..
*
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 19! :D
*
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Jajamensan!
*
Luvtröjor: :love:
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Piercing har jag haft, tatuering vill jag ha!
*
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Har fler tjejkompisar så..

4 VAL:

* Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång tror jag!
*
Sommar eller vinter: SOMMAR! :D
*
Vilken ålder har varit bäst hittills: Jadu.. alla har haft sina tjusningar :)
*
Sova på sida, mage eller rygg: Sover först på sidan, sen på rygg och sist mage..

I want you to want me

 2011-09-15    18:30:39   av:Linn - This is my moment
Dålig uppdatering, förlåt :(
Mår fortfarande dåligt, idag är det illamåendet som tär på mig.. Galet ont i huvudet ett tag också, men det beror säker på de mörka molnen som flög över oss för ett tag sen. Följde med lillasyster till Skogås trafikskola där hon skulle ha moppelektion. Snackade lite med kursledarna, skitshyssta! :)
När dem åkte iväg så tog jag mig en promenad hem i duggregnet, mysigt! Tog en skogsväg, en liten omväg, men det gjorde absolut ingenting! Njöt verkligen! Väl hemma så tyckte mamma att jag var blek som ett spöke, illa. :bigeyes:

Åkte upp till Skogås lite senare också för att käka, men mådde riktigt illa efteråt.. Träffade även Asia & My, länge sen man såg dem! Snackade litegrann innan dem skulle iväg. Tänkte kolla om det fanns platser till trafikskolans handledarkurser också, men det var en redan.. Så vi kunde inte komma in. Menmen, får försöka fixa det!

Nu ska jag lägga mig och vila lite, ha det bäst! :D

5:e bilden - En gammal bild på dej själv

 2011-09-15    14:00:00   av:Linn - This is my moment
  

Lägger upp 2 gamla bilder bara för att.
Mörhårig och jättecool. Verkligen!

Det finns egentligen 100-tals andra gamla bilder på mig, men lite måtta får det lov att va. Vill inte skrämma bort människor med bilder från det förflutna. Haha. Menmen, kanske borde bli mörk igen?

Bloggtips - Liisiish

 2011-09-15    09:36:00   av:Linn - This is my moment
Eftersom att min fina vän Lisa länkade mig på sin blogg igår, så känner jag att jag ska göra detsamma! Hon har haft sin blogg ett bra tag nu, jag minns att jag och syrran tjatade om att hon skulle skaffa en blogg. En dag - vips! :)

Jag tycker iallafall att alla ska kolla in hennes blogg! Visserligen skriver hon jävligt långa texter ibland, men tar man sig tid till att läsa så förstår man hur mycket tid hon har lagt på att skriva + att dem alltid har ett starkt budskap! Sen att hon tar helt fantastiska naturbilder gör ju inte saken sämre!



Klicka här för att komma till hennes blogg!

Hairproblems

 2011-09-15    00:27:24   av:Linn - This is my moment
Mamma ska färga klippa/färga håret nu på Fredag om hon mår bättre, det fick mig att tänka på mitt egna hår.. Vad i helvete ska jag göra med det?! :( Jag har liksom ingen aning, men jag är heller inte nöjd med det jag har just nu. Lillsyrran vill att jag ska bli mörk, men nu till hösten så känns det redan så mörk med kläder, väder med mera.. Blondt hår "piffar" ju upp stämmningen lite liksom.. Någon som förstår? :P

Problem nummer 2 är ju att jag blivit så himla missnöjd efter varje gång jag varit hos frisören. Jag vill besöka någon lite bättre salong typ.. Kollar man runt på olika bloggar så ser man ju hur fina dem är, kan inte jag också få bli det? Kan jag få bli fin nån gång liksom?
Jag absolut älskar Kissies hår! (Ja, jag läser hennes blogg all the time! Jag har inga fördomar gentemot henne) Hon går ju till en salong som heter typ Wendys hair, man kanske ska dra dit? Skulle jag passa i samma hårfärg? Hmm. Den senaste frisören jag var hos  blonderade ju mitt hår ganska rejält, så jag är rädd för att en ny färgning kommer att göra håret grönt/grått.. Det har ju hänt förut.. :(

Vad tycker ni, blondt eller brunt? Svart, lila, blått, grönt, rött? :D



Kissies nuvarande hårfärg..

Breaking Dawn Part 1

 2011-09-14    22:38:32   av:Linn - This is my moment


ÅÅÅÅÅÅÅÅH! Det är inte sant, det är inte sant. Jag dör just nu! Gråter gör jag också! Gud vilken mes jag är just nu, men det skiter jag i.. Den officiella trailern till Breaking Dawn Part 1 har kommit ut, fyfan va lycklig jag är. Det är helt sjukt!

Filmen verkar ju helt galet bra. Hur svag Bella ser ut, hur galen Edward ser ut, hur het Jacob ser ut.. Listan fortsätter. Herregud. Snart är filmen här, can't wait!

Save me

 2011-09-14    20:23:28   av:Linn - This is my moment

Åh herre.
Hämtade passen tillsammans med pappa nu på kvällen. Med ångest öppnade jag upp passet och.. tyckte att det var helt okej. Ser lite ut som en efterbliven hamster, men helt okej. Trodde att jag skulle vara mycket mer vindögd än va det faktiskt blev. Härligt! Sen blev jag lite missnöjd över namnteckningen, men äsch!
Heeeelt okej för att vara jag på fotot! Score!

Hiss & Diss

 2011-09-14    18:05:00   av:Linn - This is my moment


.. går till att hitta gamla bilder på datan!
Lånade den gamla stationära datan, och till min glädje så hittade jag en massa gamla bilder på mig och mina kompisar. Shit, hur såg man ut egentligen?! Helt jävla galet.. Men man blir ju ändå så himla glad. Man hittar bilder från konfirmationen, gamla praktiker, födelsedagar, fester, skoldagar o.s.v.
Shit, vill bara skriva ut alltihop och ha i album. Visserligen är kvaliten på vissa bilder värdelös. Men det spelar ingen större roll för mig. Gladast blev jag nästan när jag hittade gamla videoklipp från när jag red ponny, haha herregud! Tänkte ladda upp dem på youtube, men det går alldeles för långsamt. Jag menar.. "1428 minuter kvar" (!?) - behöver en snabbare data för att ladda upp helt enkelt.

Men en stor hiss till gamla, smågenerande, men otroligt mysiga bilder!


   

4:e bilden - En bild på en konstig tid i ditt liv

 2011-09-14    16:04:00   av:Linn - This is my moment


Jättegammal bild.
Vet inte varför det var en konstig tid i mitt liv, men jag hade inte riktigt klurat ut vem jag var. (Det har jag i för sig fortfarande inte gjort) Jag försökte behaga alla, men inte mig själv. Jag hängde bara med, bestämde ingenting själv. Under dem åren blev jag sviken flera gånger.. Men jag har blivit starkare av det. Men trots bråk/tjaffs/svek så var det en underbar tid i mitt liv när alla var sams och höll ihop. Hatar bråk, och pågrund av att det blev ganska mycket tjaffs så blev det personligen en ganska konstig tid i mitt liv. Jag var inte på någons sida, hamnade därför i mitten eller utanför. Visste varken ut eller in. Svårt att förklara. Dessvärre är inte alla inblandade med på fotot. Älskar dock alla på bilden, så att ingen missförstår mig!

Summer is gone

 2011-09-14    15:00:00   av:Linn - This is my moment


Hittade en gammal höstbild på den stationära datan!
Tyckte den passade in. Dah, det är ju höst utanför.

Passport, ueewk.

 2011-09-14    14:50:53   av:Linn - This is my moment
Jag har inte mycket att blogga om idag, mår fortfarande skit.. Likaså med mamma och pappa. Mamma kom hem från jobbet tidigare än vanligt med yrsel och hög feber. Man hör knappt vad hon säger eftersom att hon har så ont i halsen. Dock blev det lite bättre efter att hon smällde i sig 2 stycken Ben&Jerry's (!) - ja, min mamma kan konsten att äta även fast man inte orkar. Jag fick också glass, men orkade inte ens halva.. Mamma kommer säkerligen äta upp den också, brukar bli så!


Förövrigt så fick jag sms från Polisen idag! Yeah, vi är riktiga polare som messar varandra. Skämt åsido så har mitt jävla pass kommit, så pappa och jag ska hämta dem senare. GAH, VILL INTE! Ska "råka" tända eld på skiten. Opps. Nää fyfan, ångest på hög nivå kan jag lova. Pappa blev ju i för sig inte bättre han, han blev en blandning mellan en rakad Dumbeldore och gammelsmurfen.. typ.
Uff, sexy family!

You and I

 2011-09-14    02:33:33   av:Linn - This is my moment
Mår fortfarande skit.. Somnade i soffan någon timme. Klarvaken nu. Suck. Kommer att bli jobbigt att gå upp i morgon.. Ska försöka ta mig en promenad, kroppen behöver syresyresyre! Jag och Tess tog en promenad idag till Trångsund, galet höstväder! Dugg, stormvind och mulet - vad hände med den kära sommarn? :(
Btw, jag gjorde min första köttfärslimpa till middag idag. Fick toppbetyg av familjen, så det känns ju bra. Nu vet jag iallafall att min köttfärspaj och min köttfärslimpa är rejält uppskattade här hemma. Wiho!

3:e bilden - En bild på någon i din familj

 2011-09-13    14:00:00   av:Linn - This is my moment


Världens finaste kissekatt - Ubbe!

If you have a bad day..

 2011-09-13    13:53:23   av:Linn - This is my moment
Humöret är inte på topp just nu.. Har galet ont i huvudet trots att jag knapprat i mig 2 stycken alvedon och druckigt massvis med vatten. Att jag är matt och trött i kroppen gör inte saken mycket bättre. Fryser så att jag skakar som en lite chihuahua typ. Tror seriöst att jag börjar bli sjuk. Jag orkar inte!
Somnade vid 22 igår, vaknade runt halv 10 idag, fortfarande trött och matt. Var tvungen att ta en varm dusch eftersom att jag frös så pass mycket, var sen tvungen att vila ett bra tag för att vila huvudet. Stackarsstackars mig..

Har iallafall lyckats sätta på kläder och fixat i ordning mig, så nu ska jag ta mig en lite promenad till Trångsund för att lämna tillbaka några hyrfilmer. Ska även handla och beställa tid hos frisören åt mamma. Jag funtar på om jag också ska göra det, mitt hår ser sjukt fult ut just nu. Typ.. gult med grå hårbotten. Cute ha?

Hiss & Diss

 2011-09-13    00:02:21   av:Linn - This is my moment

.. måste bli regnet! Jag gillar visserligen regn, det är mysigt. MEN att det ska regna när man plattat håret och haft sig så är det inte lika roligt längre.. Sen blir man blöt. Newsflash right? Sitter man inne med tofflor, mjukiskläder och en kopp te/oboy så är det givetvis mycket trevligare!
Idag lyckades mina fötter bli blöta också, så nu har jag ont i halsen. Känner att jag klagar just nu, men det är faktiskt dagens diss. Så en fet dissning till: "regn man måste vara ute i när man inte vill."

2:a bilden - En bild på dig själv

 2011-09-12    14:29:29   av:Linn - This is my moment



Hetare än såhär går det inte att vara, tss burn!

Polispolis potatisgris

 2011-09-12    12:35:13   av:Linn - This is my moment
Usch, är så fruktansvärt irreterad just nu.
Jag kommer om 5 dagar att gräva ner mig tillsammans med mitt extremt fula pass och dö. Har aldrig blivit så besviken på ett foto av mig själv någonsin! Jag förklarade för henne i luckan att jag gärna ville ta om mitt foto, främst pågrund av att jag kollade i kors och för att min mun såg helt galen ut. Hon gav mig en chans till, så jag koncentrerade mig som f*n men fick en dum blixt i ögat så att ögat åkte tillbaka på samma sätt som på bilden innan. Jag fick inte några fler chanser trots att jag sa att jag inte var ett dugg nöjd med bilden.. Dumma kärring.
Om hon inte jobbat inom polisen samt att om hon inte hade haft en fet plexiglasskiva framför sig så hade jag lätt gett henne en smäll. GAH! Menmen, mitt pass kommer aldrig att se solens strålar.

Efter att jag och pappa gjort klart våra pass så åkte vi till Farsta. Jag gjorde en synundersökning och fick konstaterat att jag inte behöver glasögon/linser när jag kör bil. Hon sa bara att om jag kände att dem behövdes så skulle jag givetvis använda dem.
Vi kollade runt lite och käkade en varsin enorm smörgås på ett fik. Usch, mätt som en plätt helt enkelt. Halvförlamade av mackan så gick vi runt och slötittade innan vi tyckte att vi skulle åka hem.
Det roliga är att klockan bara är 12.35. Känns som att hela dagen gått, men den har snarare bara börjat. De senaste dagarna har jag typ vaknat vid den här tiden. Skumt.

Dags att göra pappa sällskap.
Tjing!

Im singing in the rain,

 2011-09-12    00:46:29   av:Linn - This is my moment
Helt galet hur fort dagarna går! Visserligen får man skylla sig själv när man vaknar (rättelse: blir väckt med extrema motstånd från min sida) runt 12 på dagarna. Kände mig jätteskum i kroppen ett bra tag efter att jag vaknat, ungefär som att man slagits gentemot Rocky några rundor. Blev dock bättre senare.

Hur som helst så drog jag med mamma & Tess till Sickla köpcentrum för att kolla runt lite, blivit någon slags rutin för oss att shoppa på helgerna. Hey, jag klagar inte! Fick i vart fall en ny bh, ett par byxor, en grym halsduk samt ett armband. Tack mamma! Halsduken är to die for! Enligt mig iallafall, en ganska lång fuskpäls (fur is murder och allt det där..)

Kvällen gick sedan ut på att käka ute, blev ett ställe som heter Silverado, sounds fancy right? Åka runt med bilen, stirra på regnet, stirra på filmen "The fighter" (Kick ass movie!), stirra på katten som alltid ska slicka sig i skrevet när man kollar på honom (what's up with that?!), stirra på mamma med ilska när hon vill att vi skulle rensa bland alla skor, stirra chockat på resten av familjen när vi insett att jag hade 24 par skor (!) och sluterligen stirra på den stora svarta sopsäcken som snabbt fylldes med mina älskade skor.. Dumma fötter som ska växa!
Fick även reda på att jag och pappa ska fixa pass i morgon.. GAH! Fråga mig inte varför jag ska ha ett nytt pass, ska ju inte direkt någonstans om man säger så.. Kanske kan behövas när jag åker från Skogås till Farsta, vem vet?

Nattinatti!

1:a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med

 2011-09-12    00:30:39   av:Linn - This is my moment


Älskade lillasyster Tessan. Blir fullkomligt tokig på henne vissa dagar, men vi har alltid roligt tillsammans. Vi kan snacka om allt och lite till, vi är ärliga, vi är lika sjuka båda två, samma humor.. Plus lite till. Hon är bäst helt enkelt. Ser egentligen inte henne som en syster, snarare som en bästa vän.

Tidsfördriv!

 2011-09-11    03:15:39   av:Linn - This is my moment

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

One day at time

 2011-09-06    02:07:12   av:Linn - This is my moment
Dagen har inte varit speciellt händelserik, tristess.se!
Tog en promenad, snackade med My i telefonen ett tag, duschade. Sen kom min kära systeryster hem! Vi chillade, kollade lite på tv, snackade lite och beslutade oss för att vi inte orkade med matlagning. Så vi hoppade på bussen, mötte morsan och käkade thaimat tillsammans. Dock blev jag ruskigt besviken på det vanliga thaistället vi vanligtvis käkar på.. Inte för min egen skull, utan för min systers. Hon fick vänta ett bra tag innan hennes mat kom, och när den väl gjorde det så smakade den ingenting. Absolut ingenting.
Vi försökte förklara för den nya personalen att vi ville ha mer kryddor i maten, men han verkade inte förstå varken engelska eller svenska. Suck. Vi bad då om att få byta maten mot en likdan som jag och mamma käkade. Sura blev dem, men mat fick hon. Sucess!

Kvällen spenderades med familjen. Jag och pappa kollade på Sveriges historia på tv4, men det slutade sen med att både jag och pappa sov i soffan. Haha! Gullis.

Vad morgondagen har att erbjuda vet jag inte. Funderar på att laga en god middag, och om jag ska göra det jag har i bakhuvudet så kommer jag behöva lite tid. Sen tänkte jag ta mig en lååång promenad. Känner att jag behöver rensa huvudet, lätta på trycket.

Kramkram

Hiss&Diss

 2011-09-05    01:51:54   av:Linn - This is my moment


Dagens Hiss från min sida är idag djupfrysta jordgubbar! Är helt enkelt beroende, galet. Det är många som inte förstår sig på tjusningen med detta, men det är svårt att förklara varför. Perfekt när man är sötsugen! Påminner nästan, bara nästan, om glass. Jag menar, dem är ju faktiskt frysta.
Dem är godast när dem stått framme i 10 minuter innan, då är de lite tinade. Mums!
Synd att man inte har några hemma dock! Äsch, vi har visserligen frysta hallon också.. Kanske man ska testa?


Personligen tycker jag att ICA's är allra godast!

Turn the tide

 2011-09-05    01:28:10   av:Linn - This is my moment
Det är nu dags för mig att börja blogga igen!
Startar bloggen främst för motivation, men även pågrund av att flera vänner vill att jag ska börja igen. Jag har bestämt mig för att ordna upp mitt liv, och med hjälp utav bloggen så kommer jag inte att tappa min gnista (ta i trä!)
Vill få ordning på mitt liv igen, nu när man är arbetslös och sådär. Känner att dagarna inte har någon direkt mening längre, och tristessen börjar komma gnagande. Vill hitta ett jobb så småningom, kanske plugga, utbilda mig till någonting, bli bra på någonting. Tjäna mina egna pengar, skapa nya bekantskaper, bli något/någon.

Skapa mig en framtid.
Börja leva ett mer hälsosamt liv, gå ner i vikt.

Jag vill, och jag har bestämt mig.
It's my moment!

Ny start!

 2011-09-04    02:41:27   av:Linn - This is my moment

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!