Helgens äventyr

 2012-02-27    11:25:45   av:Linn - This is my moment
För en gångs skull var min helg händelserik!
Och eftersom att jag inte uppdaterat under helgen, så tänkte jag att jag kunde göra ett stor inlägg om alla helgens äventyr! Bara för att ni älskar att läsa långa texter ;)

Fredag:
Filmmys med Madde, Elin och Tessan! Massa godis, paprika/gurk-stavar och nacochips. Onomnomnom. Kollade på Mr. and Mrs. Smith, eller egentligen kollade vi inte så mycket.. Vi spelade spel på iPhonen med varandra.. Suck, vilka nördar vi är ibland. Lekte med söta valpen gjorde vi också, så jäkla charmig den där lilla saken ♥
Började även att snacka om att vi ska gå ner i vikt till sommaren, alla tillsammans! Vi ska peppa och sporra varandra. Så det ska bli kul, iallafall nu när alla har lagt upp en slags plan. Sommar 2012, here we come! Jag vet att man inte bara ska tänka på sommaren, och att man inte bara ska tänka på sin vikt.. Men sommaren är mitt första delmål. Det är omkring 16 veckor kvar tills 1 Juni. Första dagen av sommaren för min del. Så det ska bli mitt första mål - att gå ner minst 10 kilo tills dess. Det är inte ens 1 kilo/veckan - vilket inte är helt omöjligt! Inte om man jämför med förra året. Då gick jag ner 6 kilo på 3 veckor (!) ;)

Lördag:
En opepp dag för min del. Trött och irreterad. 
Övningskörde en massa, vilket gjorde dagen bättre! Går faktiskt riktigt bra nu, tycker jag iallafall! :P Fick sen nya byxor och en ny tröja som ett plus i kanten- tack mamma! ♥
Planen var att dra till Carros avskedsfest på kvällen, men under dagen så var jag inte alls taggad på det. Fick dock ett "argt" sms från Elin som promt sa att jag skulle med. Jahapp, då var det spikat då liksom ;) Nääh, men jag joinade - och kul var det! Blev dock lite stressigt och vi hann inte köpa någon present, så vi gav tulpaner. Kände mig dock ganska dålig när alla andra kom med paket liksom.. Menmen! Tack för kvällen Carro! ♥

Söndag:
Solsolsol! Tog en långpromenad med familjen i solskenet, underbart rent ut sagt! Efter det så käkade vi dock onyttig middag bestående av pizza. Men jag kan lova er, den var riktigt god. Mums. Efter middagen så var det bara att lämna gångstavar för att sen hämta biobiljetter och plånböcker. Biotime! Kollade på En dag i Phuket. Haha, så jäkla skön rulle! Rekomenderas verkligen! Peter och David från Hey Baberiba o.s.v är ju bara för grymma tillsammans! Mamma och jag satt bredvid varandra, och vi garvade så att vi grät vid vissa tillfällen! :D
Övningskörde hem och hade sedan lite familijemys hemma!

Sammanfattningsvis = En riktigt bra helg!

2012-02-24

 2012-02-25    00:41:33   av:Linn - This is my moment
Så trött, så trött just nu.. Slappnade jag av så skulle jag somna med en gång!
Tänkte dock vara lite gullig och göra ett inlägg iallafall ;)

Uppe ganska tidigt, för att vara jag. Jag hade inte ens satt ett alarm eller borstat tänderna kvällen innan, så jag måste ha somnat väldigt snabbt! :O Vad är det som händer? Fixade i ordning mig, hamnade sedan framför tv4film där det både visades Hälsoresan och Vingar av glas. Kunde verkligen inte slita mig från dem filmerna, helt omöjligt! Bästa eveeerr.
Tess kom hem från plugget, hon hamnade också framför filmen. Pappa kom hem, han hamnade också i min lilla säng. Nej, skojja bara ;) Pappsen kom hem, duschade och fixade sig, och satte sig och vilade en stund. Sedan blev det tripp till Länna, käka onyttig mat, handla och sedan åkte jag & Tess till Madde & Elin! :D
Hemma hos Madde blev det massor med onyttigt, filmtittande och iPhonenördning. Sen spelade jag och Madde in en film tillsammans, haha kramp i magen. Hoppas att hon inte är dum och lägger ut den bara, skulle inte vara ett dugg pinsamt nejnej. Blev en del rastning av valpen också, så himla söt! ♥

Imorgon ska vi kanske förbi Carro som ska ha fest. Om man fortfarande inte är i sockerkoma.. Vilket jag är i just nu. Ajaj, stackars magen..! En riktigt mysig Fredag helt enkelt! Love it.

/ Linn ♥



Hade ingen bild på oss alla 4, bajs. Men det får bli morgondagens mål!

Vååårbilder från idag,

 2012-02-24    00:59:25   av:Linn - This is my moment

2012-02-23

 2012-02-24    00:54:53   av:Linn - This is my moment

Vilket underbart väder det varit idag! Helt otroligt! :D Solen sken, värmde och smälte bort en del av snön. Våren är verkligen påväg nu, och jag kan inte vara lyckligare!

Började dagen med att ha ont i min stortå, har nämligen råkat klippa nageln för långt ner.. Råkade sen dra tag i den nagelbiten jag klippte och lyckades dra nageln ännu längre ner. Det slutade iallafall med blod och en trasig tå, yeey! :(

Orkade inte stanna hemma när solen sken så fint, så jag tog en promenad till Farsta. Tog omkring en timma, och det var underbart! Trots smärta och en blodig tå ;)

Imorgon är det fredag, wiiiie!
Ha det bra allihopa, ❤

The ring

 2012-02-23    12:42:07   av:Linn - This is my moment

+

 2012-02-23    11:29:00   av:Linn - This is my moment

When you change your profile picture and you're waiting for people to like it 

image

.... then after no one likes it:

image

+

 2012-02-22    13:21:00   av:Linn - This is my moment

 WARNING: You may die of laughter if you follow this blog!

+

 2012-02-21    09:04:00   av:Linn - This is my moment

What you think you look like when dancing:



Reality:

+

 2012-02-21    09:03:00   av:Linn - This is my moment

elwirasuxx:  its-all-bullshiit:  luananaz:  liptick-0n-here-i-come-dadadum:  jedonika:  katjajedward:  captainbl00d:  f0ckeduplife:  crashedunicorns:  nirvjuanaa:  annarexickiller:  Fat. Love. Broken.  lovely. sad. whore.  beautiful, funny, broken  funny, lovely, broken  funny, broken, fat. YAY, 2 of them are correct Fat, Broken, Clutz   Funny, Broken, Whore  Broken,Funny,Pretty  Lovely, Beautiful and fool «<This thing is SHIT. Since when was I beautiful?:L  Fat, lovely and nice? well thanks.  Fat, broken, whore  Broken, funny, epic…. Lolz  Fat, Beautiful, Broken



Fat
Funny
Broken

+

 2012-02-20    23:58:08   av:Linn - This is my moment



When you remember something and you just can't stop smiling ♥

True story

 2012-02-20    10:41:00   av:Linn - This is my moment

most-awkward-moments:  WARNING: You may die of laughter if you follow this blog!

2012-02-18

 2012-02-19    01:05:16   av:Linn - This is my moment

Åh, vilken dag det varit!
Jag och Tessan mötte upp Madde i stan runt 2. Vi började med en tripp runt i hopp att hitta ett fik där det fortfarande fanns sittplats, nästan omöjligt! Men vi hittade ett efter ett tag :)
Satt och snackade, fikade och bara umgicks tillsammans på fiket i några timmar. Efteråt drog vi ut på stan och kollade lite butiker också. Köpte mig en galet fin ring, dessvärre oäkta.. Men fortfarande fin!

Några butiker senare bestämde vi oss för att börja röra oss hemåt, det var både kallt och blött ute så det var ju inget direkt mysväder.. Vi alla drog hem till Madde. Handlade först med oss middag, gottis till i kväll och ännu mer gottis ;)
Hem till Madde, där vi fick hälsa på Maddes valp Jax. Ursöt!!!! ❤ Vilket litet charmtroll! Chillade lite innan vi lagade middag, kollade på melodifestivalen, buade åt Ranelid och käkade färska jordgubbar som vi doppade i smält choklad. Onomnom!!!!!!

En riktigt bra dag, med en riktigt bra vän! ❤

True story

 2012-02-18    02:31:08   av:Linn - This is my moment

The fake laugh you do when you don't understand what somebody just said to you
 
You are like


But deep inside you’re like:



All .... the.... time.

Shit I love

 2012-02-17    00:38:51   av:Linn - This is my moment






Alla hjärtans-dag

 2012-02-15    00:10:44   av:Linn - This is my moment




Alla ♥:ans-dag idag dårå!
Vaknade ganska sent, trots att jag somnat tidigt igår kväll. Vaknade upp med en fruktansvärd huvudvärk, men det har nog med att göra att jag slutat med Cola och Redbull. Abstinensen börjar vakna helt enkelt, men jag ska inte ge efter! Tog en liten promenad under dagen, handlade lite, mötte syrran, bakade muffins och slappade lite. När päronen kommit hem lagade jag middag, köttfärssås med spagetti! Onomnomnom. Tanken var att det skulle vara lite Lady & Lufsen inspirerat ;) Haha, tönt man är.

Mamma överraskade oss alla när hon kom hem med 3 stycken långa, röda rosor. En till mig, pappa och syrran. Sen hade hon köpt några trisslotter, finafina mamma! Pappa, den oromantiska jävlen han är.. Han hade glömt bort alla hjärtans dag, och därmed inte köpt en blomma till mamma. Hur kan man glömma?! :(
Jag kompenserade lite med mina hjärt-muffins, haha. Annars har vi inte "firat" dagen så mycket, hade tänkt köpa gelehjärtan, men det var dömt att misslyckas - slutsålt överrallt! Galet. Och blomsterbutiken i centrum? Ojojojoj, kö för att komma in!?

Senare under kvällen så övningskörde jag med mamma, tummen upp!
/ Linn ♥

Right now

 2012-02-13    16:44:21   av:Linn - This is my moment

Avnjuter en stor kopp te med bärsmak, galet gott! Snackar lite skit med syrran och Amanda som är på besök. Strax blir det dags att börja laga mat, lax med potatis och sallad :)

Under dagen har jag tagit en mysig långpromenad i solskenet, underbart! Tror bannemig att våren är påväg nu, om inte - KOM NU!! Vi har saknat dej..

Mer uppdatering ikväll!
/ Linn ❤

Miss it like crazy

 2012-02-13    15:12:00   av:Linn - This is my moment

Det finns en sak jag saknar.. Det är ridningen..
Att åka till stallet, hälsa på vännerna, fixa med hästarna, rida och bara ha kul! En sån underbar gemenskap vi hade i gruppen, åååh saknar det! Saknar mina fina hästar, varav några dessvärre tagits bort.. Jag hann inte säga hejdå heller, det smärtar allra mest.
Fina Sebastian & Marcos. ♥

Stallet och ridningen kommer alltid vara en stor del utav mig,
även fast jag inte sysslar med det längre.



I want to be that happy again

 2012-02-13    02:00:28   av:Linn - This is my moment

2012-02-12

 2012-02-13    01:19:20   av:Linn - This is my moment
Körde massa bil idag också! Så kul! :D
Blir så himla sugen på körkort nu, att bara kunna ta bilen och bara köra iväg, lyssna på musik och gasa. Awsome! Menmen.. snart så. Åkte iallafall till Tyresö, (tror jag). Kollade på ett hus, inget imponerande alls.. Besviken. Sen åkte vi runt litegrann, hamnade i Sickla köpcenter ♥ Älskar det köpcentret!
Själv så köpte jag ingenting, men syrran köpte en ny kudde och en ny lampa till sitt rum, blev grymt fint! Var inne på en butik som hette Chilli, en inredningsbutik, och jag hade lust att köpa ALLT. Jag menar det verkligen, allt allt allt! Såååå fina saker. Om man bara kunde vinna på lotto.. :(

Annars har inte dagen bjudit på några större överraskningar.. Käkade middag, fixade syrrans rum och beslutade oss för att ta en promenad. Klockan var runt halv 10 när vi gick ut. Så skönt! Älskar att vara ute på kvällarna. Gick omkring en timme, snackade en massa skit. Sånt som behövs ibland, rensa hjärnan liksom.

Nu under kvällen så har jag försökt ta reda på hur veckan kommer att se ut, men jag har inte kommit speciellt långt.. Har iallafall tankar på att åka skridskor med syrran, ta med kameran och åka längst sjöängsvattnet. Skulle vara grymt härligt! Och om det är fint väder så kanske man kan få riktigt bra bilder också :D Ska snacka med lillasyrran om det, så får vi se. Man kanske kan fråga andra också, om någon annan skulle ha lust. Skridskor SKA jag iallafall åka en gång innan isen försvinner, det är mitt mål haha.

Hur ser er vecka ut?
/ Linn ♥

2012-02-11

 2012-02-11    23:33:00   av:Linn - This is my moment
Wooopah, usel uppdatering märker jag!
Jag som tyckte att jag varit duktig, hehe. Blöö på mig ;) Smisk! Äsch, nya tag helt enkelt.

Lördag idag, galet mysigt med helger. Även för en som jag = arbetslös. Trot eller ej! Hela familjen samlad, helgmat och annat gottis och annat mys. Vad kan man inte gilla liksom? :) Vad har man gjort idag då? Övningskörde till Farsta, kollade efter en väska till syrran, övningskörde lite mer.. Handlade middag och besökte motorvägen med bilen för andra gången hitills! Grymt skoj faktiskt, men också galet läskigt. Men jag måste få bort den där rädslan, för när man kör bil så ska man inte vara rädd. [Challenge accepted!] ;)
Kvällen spenderades med familjen framför dumburken. Kollade på Melodifestivalen. Riktigt bra låtar ikväll faktiskt! Jag som vanligtvis inte gillar Ulrik Munther diggade hans låt som attan! Loved it! ♥


Ulrik Munther - Soldiers

Annars då? Har inte hänt mycket om jag ska vara ärlig. Ganska trist liv man har..
Grannarna åkte till Thailand i morse, och lämnade kvar sin hopplöse idiotson kvar hemma. Så han kommer att vara ensam hemma i 9 VECKOR. Hans första fest är redan i full gång, har kommit runt 20 pers redan.. Men det kommer antagligen fler under kvällens gång. Yeey! Ingen sömn för våran familjs del. Jävla idiothelvete. Vi har dock beslutat att om han blir alldeles för cp så kommer vi bussa polis eller något liknande på honom. Det förtjänar han. Iallafall efter alla jävla nätter han hållt mig vaken. Suck.

Många svordomar. Förlåt.
Men det blir så när ens granne inte låter en sova. FML!
/ Linn ♥

Dancing in the moonlight

 2012-02-08    10:40:00   av:Linn - This is my moment

Senaste gången jag träffade min mormor så började vi att prata om romantik.
Hon började berätta om när hon och morfar träffades, om alla deras romantiska dejter och sådär. Och det fick mig att börja fantisera om att leva på den tiden.. Hon berättade om att hon en kväll hade klätt sig i sin finaste långklänning, morfar hämtade upp henne - klädd i sin armékostym. Dem gick tillsammans på en nyårsfest i stan, som var öppen för alla. Där dansade dem hela kvällen, och vid tolvslaget kysstes dem. Sen gick dem från festen, hand i hand, under nyårsnatten. Hur romantiskt liksom?! ♥

Sen fick jag veta att mormor och morfar hade dejtat i 9år innan dem beslutade sig för att flytta ihop. Och jag tycker det är en sån fin sak, att dem tog sig tiden att verkligen lära känna varandra. Visserligen är 9år ganska lång tid, men det är själva principen.
Numera så förlovar man sig efter 1 månad tillsammans, man är tillsammans jämt och ständigt och börjar bråka om att man måste ha sitt egna privatliv.. Är man romantisk nu så är man glad om någon håller upp dörren, eller om man blir bjuden på en glass. Dansar gör man inte tillsammans, om man inte står och juckar mot varandra, klänningarna blir kortare och kortare, och man är lyckligt lottad om man skaffar sig en man som inte är otrogen.

Vad hände med romantiken?
Finns det några romantiker kvar där ute i världen? Eller är romantiken utdömd?


One year ago

 2012-02-07    23:27:00   av:Linn - This is my moment


Random bilder från licens-tiden ♥


Igår åkte jag, My och Bella till Solvalla!
Det var nämligen dags för dem nya treorna från Berga att börja med sina licenslopp, och vi ville kolla vilka de var + hur dem skötte sig haha. Dem var duktiga! Men det var tyvärr bara 3 personer från skolan som skulle ta licens i år.. Trist att det inte var fler, men dem som var där var duktiga!! :)

Sen började man inse..
Att för ett år sedan så började vi med våran licens.
Ett år sedan! - WTF?!
Var fan tog det året vägen liksom? Shit, tiden bara flyger iväg. Men jag insåg även hur mycket jag faktiskt saknar den tiden.. När jag, My, Bella, Frida, Evve, Emma och Nicole tillsammans var på Valla. Hur galet skoj det var! Alla lopp, alla skratt, alla intriger, bilputtande, stalltjänster, bandithuvor, gömma sig i höt, lasta spån.. Haha. The list goes on! Jag som först inte hade planerat på att ta licens, men som blev "tvingad"/puschad av vänner som ville ha med mig.. Och jag ångrar inte en sekund av det beslutet! Happy times ♥

I found a reason

 2012-02-07    01:12:46   av:Linn - This is my moment


Återkommer i morgon sweeties! ♥

+

 2012-02-06    08:36:00   av:Linn - This is my moment

Blue diamond shoes

 2012-02-04    16:40:55   av:Linn - This is my moment

I want them!!!! ❤

2012-02-04

 2012-02-04    14:59:16   av:Linn - This is my moment
Im back!
Behövde en "paus" efter de senaste dagarnas sömnbrist, huvudvärk, irretation och lite annat.. Blir ju inte världens roligate inlägg om man bara är depp hela tiden.. ;) Menmen!

Vaknade relativt tidigt, för att vara jag, av att solen letade sig fram genom fönstret. Seriöst bästa sättet att vakna på! Solsolsol! ♥ Har bäddat rent, duschat, fixat mig och gjort i ordning håret på omkring en timme. Till och med klar före syrran som varit vaken flera timmar mer än mig. Score! Nu kan fanemig inte min familj säga att jag är den som tar längst tid på mig, hehe.

Vad står på dagens agenda då?
Ingenting egentligen. Hade planer att bjuda över några kompisar och bjuda på middag.. Men i och med att syrran är sjuk och att dem som päronen skulle till ikväll inte heller mår speciellt bra, så blev jag illa tvungen att skita it. Trist som fan. Får ha någonting lite närmare våren antar jag..
Vi i familjen ska antagligen ta en promenad i det fina vintervädret, handla tills ikväll ska vi också göra. Jag menar.. Det är ju melodifestivalen ikväll ;) Mystimes! Eller så skiter vi melodifestivalen och kollar på preparatfyllda gladiatorer istället! Vi får se, haha.

Ha en bra Lördag allihopa!
/ Linn ♥

+

 2012-02-04    14:42:00   av:Linn - This is my moment

Fml

 2012-02-03    00:50:19   av:Linn - This is my moment
Blir inlägg i morgon.
Har varit trött, irreterad och haft en massiv huvudvärk de senaste dagarna.. :|

+

 2012-02-02    10:38:00   av:Linn - This is my moment

Tjock.. smal.. Vem bryr sig?

 2012-02-01    00:44:18   av:Linn - This is my moment
Nu börjar jag att tröttna på att läsa vissa bloggar!!
Att vissa bloggare så öppet kan mobba någon, att mobba sina läsare och sedan bli sura när man ger tillbaka. Jag förstår inte hur vissa tänker. Och att mobba sina egna läsare?! Vafan.

Ni som är inne i bloggvärlden kanske vet att DennisM har börjat provocera för att få högre besöksantal. Genom att säga att bland annat Blondinbella är fet, att man är fet när ens lår nuddar varandra och att han själv ger en sund och fin inspiration till sina läsare när han själv bara levde på smoothies och var ett benrangel för ett tag sedan. Han menar att Blondinbella ger sina läsare fel budskap genom att visa upp sig i bikini och stolt visa upp sina fina kurvor då hon inspirerar människor till ett osund liv.



Fina fina Isabella! Bild tagen från hennes blogg



Man undrar ju vart världen är påväg? Personligen tycker jag att Blondinbella visar upp en fin kropp på denna bild, hon är glad och man ser att hon är lycklig och sund. Normen idag är att vara smal. Men bara för att man är smal betyder det inte att man är lyckligare. Om man trivs med sig själv, benrangel, mullig som tjock, så spelar det väl ingen direkt roll? Trivs man, har man en bra självkänla så lyser det igenom - och det är mycket vackrare än att visa upp en kropp som alla andra anser är "normal". En kvinna på 250 kilo kan älska sin kropp lika mycket som en kvinna på 50 kilo. Men det anses vara finare att väga 50 kilo än 250.

Dock tycker jag att man ska se över sin hälsa. Är man 1.50 lång kan man rätterligen inte väga 200 kilo, inte för att man då är ful.. men utan för att ens hälsa antagligen inte är på topp vid det läget. Likadant med tjejer som strävar efter att bli smala - en kropp på 1.80 kan inte väga 50 kilo. Man måste hitta det där mittenläget där kroppen mår bra. Blondinbella på bilden ovan ser inte ohälsosam ut. Och läser man Blondinbellas blogg så vet man att hon faktiskt rör på sig via gym mm.
Alla kroppar ser olika ut. Och man ska vara stolt över det man har att visa. Man ska inte sträva efter det alla andra tycker är okej, man ska sträva efter vad man själv tycker är okej. För när man accepterat hur ens kropp ser ut och mår så blir man tryggare i sig själv. Och det i sin tur ger andra en känsla av trygghet.

Och det här faktumet att man är tjock när ens lår nuddar varandra?!
Att ens lår går ihop kan ha flera orsaker bakom sig. Det behöver inte alls betyda att man har lite mer att ta ifrån än andra. Vissa föds med mindre höfter, och har därför sina lår närmare varandra. Kollar man på vissa smala tjejer kan man faktiskt se det.
Punkt slut.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!